Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > 2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
  • 2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
  • 2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016
  • 2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016

2 sistem multimedia pandhu arah mobil din kanggo Capture MT 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 8.0

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: 4GB

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Sistem multimedia navigasi pandhu arah Android 8.0 2 kanggo Capture MT 2016

Sistem multimedia kanggo Jupuk MT 2016 Panyimpenan internal gedhe kanggo instalasi aplikasi liyane, Octa inti CPU kinerja sistem wis saya tambah nganti tingkat cepet lan akurat. 4GB RAM nganggo Luwih Cepet lan Stabil

High Definition nyedhiyakake résolusi sing asri, nggedhekake pengalaman hiburan ing mobil.

Sistem multimedia kanggo tuner radio Capture MT 2016 sing dibangun karo RDS ngaktifake menehi stasiun 18FM & 12AM uga nganyari langsung.

Layar multi-tutul, nyedhiyakake operasi sing adi lan intuisi.

3G Seneng kemampuan kanggo ngluncurake internet kanthi gratis tanpa watesan. Pilihan dongle dibutuhake.

Port USB dibangun kanggo ngunggah, ndownload & nyambung musik, file lan informasi ing pamindhahan.

Sistem multimedia kanggo Capture MT 2016 Dibangun ing Wi-Fi ngidini kecepatan download LTE sing luwih cepet lan akses internet luwih akeh, ing endi wae.

2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki