Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
  • pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
  • pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
  • pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016
  • pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016

pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter video mobil Android 8.0 kanggo Kadjar 2016

OS 80 OS anyar, 4GB RAM, Octa-Core, 32GB ROM, prosesor Rockchip PX5 nyedhiyakake tanggapan ultra cepet lan pengalaman sing fasih.

Panyimpen 32GB kanggo aplikasi luwih kemungkinan lan hiburan.


1. pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016 Tuner radio sing dibangun karo RDS ngaktifake stasiun 18FM & 12AM uga nganyari urip;
2. Kuat amplifier TDA7851L sing dibangun, ndhukung output audio subwoofer, lan ngontrol kanthi kapisah. output audio: 4 X 50W;
3. Kanggo pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016 , bisa ngasilake kabeh headrests, sanajan sampeyan muter video saka video Youtube USB / SD / online, Akeh unit kepala ing pasar mung bisa ngasilake video DVD menyang headrest;
4. Teknologi nirkabel Bluetooth mbantu sampeyan bisa muter musik saka aplikasi telpon kaya Spotify utawa Pandora, lan nelpon telpon gratis nalika nyopir. Saliyane ndhukung tampilan lagu lan buku telpon, unit kepala uga ndhukung kontak kanthi cepet;
5. Kamera kuwalik Nduwe kapercayan nalika mbalikke. Kamera ngowahi maneh mbantu sampeyan ndeleng kanthi jelas apa sing ana ing mburi sampeyan. Kamera opsional dibutuhake;
6. Dhéfinisi High menehi résolusi sing garing, maksimalake pengalaman hiburan ing mobil;
7. Tombol panel kanthi warna RGB cahya kasedhiya, sampeyan bisa ngganti kanthi bebas kanggo cocog karo mobil sampeyan;
8. Cermin ponsel ing layar 9 inci .Untuk telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol pamuter video mobil kanggo Kadjar 2016 liwat sambungan kabel USB, Air Play Kanggo iPhone, sampeyan mung bisa nggawe pangilon ing unit liwat sambungan wifi, bisa ora ngontrol;
9. DVR Eksternal DVR mbantu kanggo ngrekam rekaman kanggo nambah katenangan, pungkasane nambah safety lan keamanan sampeyan ing dalan sing rame. Pilihan DVR dibutuhake;
10. Kamera kuwalik Nduwe kapercayan nalika mbalikke. Kamera kuwalik mbantu sampeyan ndeleng kanthi cetha apa sing ana ing mburi sampeyan. Kamera opsional dibutuhake;
11. OBD Entuk data wektu nyata, kanthi format sing gampang diwaca, supaya bisa ngerteni masalah karo komputer mobil sampeyan.


2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki