Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
  • dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
  • dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
  • dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016
  • dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016

dvd GPS mobil GPS kanggo Capture MT 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Android 8,0 mobil dvd PX5 kanggo Capture MT

Dibangun ing modul WIFI lan dhukungan enggo bareng 4G WIFI HOTSPOT, ndhukung navigasi online, browsing, download app, nonton film, dll.



Fitur tombol:

1) Sistem paling anyar Android 8.0 Oreo, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video HD 1080P; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).

3) GPS dvd GPS kanggo Capture MT ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dhukungan output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan dibutuhake).

4) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, mobil dvd GPS iki kanggo Capture MT mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting kaping 2 kaping. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik).

5) gps mobil dvd kanggo Jupuk MT dhukungan muter audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal; Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2.


Spesifikasi:

OS: Android 8.0 Oreo

CPU: Prosesor inti Octa inti 1.5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio Radio: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

IC Amplifier: TDA7851

Tegangan kerja: 10,8 ~ 14.8V DC

Output audio: 4 * 50W Max

Wektu boot (wektu kaping 2): udakara 1s


2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017


Profil Pabrik


Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd khusus kanggo ngasilake produk radio mobil sing berkualitas, lan menehi layanan pinunjul kanggo klien sing dihargai ing saindenging jagad. Sawise 9 taun berkembang, Klyde wis dadi 10 perusahaan radio mobil pribadi ing Shenzhen. Bisnis kita kalebu saka manufaktur produk radio mobil, pamrosesan, stok, pemasaran, logistik, pengadaan proyek lan manajemen. Produk utama kita yaiku Universal Car Car Dvd Universal; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Android Car Dvd; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Car Dvd; Keuntungan kompetitif yaiku Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd, lan liya-liyane. Mupangat kompetitif yaiku nyuplai langsung saka pabrik kita kanthi rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman kanthi cepet, lan jadwal produksi fleksibel.


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki