Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
  • Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
  • Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012
  • Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012

Audio mobil oem kanggo Insigina 2009-2012

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9618

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Audio mobil 8,0 PX5 oem kanggo Insigina 2009-2012

Ndhukung video menyang headrest utawa monitor eksternal dening output video RCA.


Fitur tombol:

1) Sistem paling anyar Android 8.0 Oreo, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video HD 1080P; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).

3) audio mobil oem kanggo Insigina ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dhukungan output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan dibutuhake).

4) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, audio mobil oem iki kanggo Insigina mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting kaping 2 kaping. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik).

5) audio mobil oem kanggo Insigina ndhukung play audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal; Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2.


Spesifikasi:

OS: Android 8.0 Oreo

CPU: Prosesor inti Octa inti 1.5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio Radio: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

IC Amplifier: TDA7851

Tegangan kerja: 10,8 ~ 14.8V DC

Output audio: 4 * 50W Max

Wektu boot (wektu kaping 2): udakara 1s


2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki