Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Capture AT 2016 mobil multimedia Android
Capture AT 2016 mobil multimedia Android
Capture AT 2016 mobil multimedia Android
Capture AT 2016 mobil multimedia Android
  • Capture AT 2016 mobil multimedia Android
  • Capture AT 2016 mobil multimedia Android
  • Capture AT 2016 mobil multimedia Android

Capture AT 2016 mobil multimedia Android

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Type: Car Radio, Auris

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

OS: Android 8.1

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8520909090

Deskripsi Produk

Capture AT 2016 mobil multimedia Android


1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi Android multimedia multimedia Capture AT 2016 kanthi fungsi navigasi wektu nyata kanthi akurasi dhuwur. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing sampurna. Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV etc bisa diputer ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.


2, Bluetooth: Nganyarke mobil sampeyan nganggo modul Bluetooth Bluetooth mobil multimedia Capture AT 2016 kanggo telpon gratis lan streaming musik. Kanthi swara metu saka speaker mobil, sampeyan bisa nelpon, mangsuli, nolak lan bisu telpon tanpa ngilangi tangan sampeyan. Fungsi buku telpon ngidini sampeyan nggoleki kontak langsung ing layar amba unit kepala. Kemampuan kanggo stream lagu favorit saka nirkabel telpon Smart uga pengin. Mikropon internal kalebu kanggo ngomong babagan gratis distorsi.

3, TPMS: Sesambungan karo unit kepala iki kanthi instalasi prasaja mobil Capture AT 2016 mobil multimedia, TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan wektu nyata liwat layar piksel utawa lampu peringatan tekanan rendah sing sederhana kanggo mbantu sampeyan ngirit konsumsi bahan bakar, ngluwihi umur ban, nyuda downtime lan pangopènan lan nambah efisiensi lingkungan. Pangenalan awal babagan kesalahan ban sing diwenehake TPMS bisa ngindhari kacilakan lalu lintas supaya bisa nambah safety ing kabeh proses nyopir.

4,
link Mirror: Sampeyan nyinkronake trough ponsel Capture AT 2016 mobil multimedia WiFi utawa USB. Teknologi iki ngidini sampeyan entuk akses menyang aplikasi Smartphone ing unit kanggo muter musik lan video dll. Saiki ndhukung iPhone, Samsung Galaxy (Android 4.2 lan ndhuwur).


Gambar gambar multimedia mobil Capture AT 2016 :

Capture AT 2016 carCapture AT 2016 car multimediaCapture AT 2016 android

Pabrik lan ruangan conto Klyde Capture AT 2016 mobil multimedia multimedia :

Capture AT multimedia android

Aksesoris Capture AT 2016 mobil multimedia Android :

Capture car multimedia android

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki