Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
  • Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
  • Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
  • Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016
  • Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016

Elektronik mobil kanggo Fluence Megane III 2009-2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7237

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Elektronik mobil 8,0 PX5 kanggo Fluence Megane III 2009-2016

Ndhukung Video 1080P, ndhukung PDF / WORD / TXT / EXCEL, Audio / Video / Photo media Player, jelajah Internet liwat 3G utawa WiFi, dhukungan peta online Google lan peta offline Free Android GPS Navi, entuk akses menyang ewonan aplikasi, game ing game Google Play Store, terus digandhengake liwat Twitter, Facebook, Gmail, WeChat, Skype lan layanan liyane, main game sing populer.




Fitur tombol:

1) Sistem paling anyar Android 8.0 Oreo, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video HD 1080P; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).

3) Elektronik mobil Megane III ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map (tanpa data peta offline); Dhukungan output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan dibutuhake).

4) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, elektronik mobil Megane III mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik).

5) Elektronik mobil Megane III ndhukung telpon Bluetooth / muter audio, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal; Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2.


Spesifikasi:

OS: Android 8.0 Oreo

CPU: Prosesor inti Octa inti 1.5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio Radio: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

IC Amplifier: TDA7851

Tegangan kerja: 10,8 ~ 14.8V DC

Output audio: 4 * 50W Max

Wektu boot (wektu kaping 2): udakara 1s


2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017


Profil Pabrik


Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd khusus kanggo ngasilake produk radio mobil sing berkualitas, lan menehi layanan pinunjul kanggo klien sing dihargai ing saindenging jagad. Sawise 9 taun berkembang, Klyde wis dadi 10 perusahaan radio mobil pribadi ing Shenzhen. Bisnis kita kalebu saka manufaktur produk radio mobil, pamrosesan, stok, pemasaran, logistik, pengadaan proyek lan manajemen. Produk utama kita yaiku Universal Car Car Dvd Universal; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Android Car Dvd; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Car Dvd; Keuntungan kompetitif yaiku Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd, lan liya-liyane. Mupangat kompetitif yaiku nyuplai langsung saka pabrik kita kanthi rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman kanthi cepet, lan jadwal produksi fleksibel.



Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki