Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
  • pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
  • pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
  • pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
  • pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016
  • pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016

pandhu arah mobil kanggo Capture AT 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Screen Size: 9 Inch

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: AVI

Audio Output: Digital Optical Output

Video Output: Video

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flash: 32GB

Radio: NXP 6686

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Amplifer IC: TDA 7851

Power Supply: 4*50W

Bluetooth: BC5

Map Solution: 1024*600

OS: Android 9.0 System

Additional Info

Packaging: GIFT BOX

Produktivitas: 20000 per month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China, Shenzhen

Kemampuan Supply: 350000 per year

Certificate: CE FCC ROHS

Kode HS: 8520909090

Port: Shenzhen,Hongkong

Deskripsi Produk

Dvd mobil 9.0 Android kanggo Renault Capture AT 2016

Android 9.0 unggul Octa Core Rockchip A53 Octa inti 1.5Ghz CPU ROM 32GB RAM 4GB, njamin dolanan ultra lancar lan multimedia kanthi cepet nggunakake pengalaman, kasedhiya kanggo browsing web lan ndownload Aplikasi, gampang kanggo navigasi.
1) Sistem Oreo Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.
2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video HD 1080P; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).
3) pamuter video mobil kanggo Renault Capture AT 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dhukungan output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan reversing kamera (Perangkat tambahan dibutuhake)

Capture

11124


Fungsi anyar: DSP

Solusi Android bisa maca hardware DSP kanthi otomatis, setelan IM amplifier kanggo hardware nganggo utawa tanpa DSP beda.
Gawe lokasi sing ditemtokake ing mobil supaya bisa ngrungokake. Kayane lungguh ing tengah panggung.
Nalika ngaktifake, DSP bakal nggunakake paramèter speaker sing disetel kanthi otomatis kanggo ngetung setelan sing paling dirungokake.

Pencet tombol ing ngisor iki kayata driver, copilot, RearLeft, RealRight, kanggo nyetel kursi sing paling apik.

Internet mobile interaktif layar dual

Ndhukung fungsi link Mirror, sampeyan bisa nyinkronake konten saka foto cerdas kanggo ditampilake ing layar amba DVD mobil, kaya game, gambar, musik, ect.

2

Layar Pisah

Pisah 1024 * 600 ndemek layar layar dual 2 kanthi bebarengan

Screenshot_20180903-194903

Kontrol setir


TMPS (opsional)

Sistem iki ngemot monitor lan papat sensor, yen sampeyan nggunakake sensor internal, sensor tinimbang nozzle gas mobil asli, nggunakake sensor eksternal, sensor nggunakake nut anti-nyolong langsung ing nozzle gas mobil asli; sensor ngukur tekanan lan suhu ban, lan ngirim informasi ban menyang panrima TPMS, panrima ngirim tanggal kasebut menyang DVD kanthi port USB. nalika tekanan ban kurang, utawa bocor, lan suhu dhuwur, DVD duwe perang kanthi swara lan cahya, saengga ngelingake driver supaya bisa njaga karahayon babagan kendharaan kendharaan.

HTB1M9b0kBjTBKNjSZFNq6ysFXXa5


PARROT BLUETOOTH (opsional)

Telephony

Akses Internet (liwat DUN utawa PAN)

Streaming Audio

Pangenalan Swara / Teks Kanggo

Adicara

FC6000T nggabungake versi paling anyar saka tumpukan Parrot Bluetooth (Blues).

Blues menehi kompatibilitas kanggo panggunaan sing paling dhuwur karo umume telpon sing kasedhiya ing pasar lan menehi buku telpon lan dhaptar.


DAB + (opsional)

Broadcasting Digital Digital ngidini sampeyan macem-macem musik regional kanthi saluran lokal lan uga saluran anyar. Kualitas swara CD lan bebas swara kanthi transmisi apik nggawe DAB Radio minangka pengalaman khusus ing kendharaan kasebut. Tambah ing saluran permanen lan ekspansi wilayah stasiun enggal ndadekake DAB bisa diakses ing akeh Eropa.


FACTORY

b

FAQ


Q1: Apa Bakal Pas mobil Aku?
A1: Kirimake gambar Taun / Jeneng lan Dashboard sing Sampeyan Nggoleki.

Q2: Suwene Warranty?
A2: Setaun.


Q3: Napa Remote Ora Bisa Digunakake?
A3: Mangga Mriksa Baterai Iki Ora Kuwasa


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki