Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
  • pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
  • pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
  • pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013
  • pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013

pandhu arah mobil kanggo Duster 2012-2013

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7083

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: AVI

Audio Output: Digital Optical Output

Video Output: Video

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flash: 32GB

Radio: NXP 6686

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Amplifer IC: TDA 7851

Power Supply: 4*50W

Bluetooth: BC5

Map Solution: 1024*600

Screen Size: 7 Inch

OS: Android 9.0 System

Additional Info

Packaging: GIFT BOX

Produktivitas: 20000 per month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China, Shenzhen

Kemampuan Supply: 350000 per year

Certificate: CE FCC ROHS

Kode HS: 8520909090

Port: Shenzhen,Hongkong

Deskripsi Produk

Mobil dvd Android 9.0 kanggo Renault Duster 2012-2013


1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu ngrebut tangan setir, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi DVD mobil 7 inci iki kanggo Renault Duster 2012-2013.

2.Inggo biaya kanthi peta online gratis: Sampeyan bisa ndownload peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung. lan liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. DVD mobil 7 inci kanggo Renaul Duster 2012-2013 iki bakal dicoba.

3. Layar gedhe, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo DVD mobil deckless kanggo DVD mobil 7 inci kanggo Renault Duster 2012-2013, kabeh tombol sentuhan.


24

2223



Fungsi anyar: DSP

Solusi Android bisa maca hardware DSP kanthi otomatis, setelan IM amplifier kanggo hardware nganggo utawa tanpa DSP beda.
Gawe lokasi sing ditemtokake ing mobil supaya bisa ngrungokake. Kayane lungguh ing tengah panggung.
Nalika ngaktifake, DSP bakal nggunakake paramèter speaker sing disetel kanthi otomatis kanggo ngetung setelan sing paling dirungokake.

Pencet tombol ing ngisor iki kayata driver, copilot, RearLeft, RealRight, kanggo nyetel kursi sing paling apik.

Internet mobile interaktif layar dual

Ndhukung fungsi link Mirror, sampeyan bisa nyinkronake konten saka foto cerdas kanggo ditampilake ing layar amba DVD mobil, kaya game, gambar, musik, ect.

2

Layar Pisah

Pisah 1024 * 600 ndemek layar layar dual 2 kanthi bebarengan

Screenshot_20180903-194903

Kontrol setir


TMPS (opsional)

Sistem iki ngemot monitor lan papat sensor, yen sampeyan nggunakake sensor internal, sensor tinimbang nozzle gas mobil asli, nggunakake sensor eksternal, sensor nggunakake nut anti-nyolong langsung ing nozzle gas mobil asli; sensor ngukur tekanan lan suhu ban, lan ngirim informasi ban menyang panrima TPMS, panrima ngirim tanggal kasebut menyang DVD kanthi port USB. nalika tekanan ban kurang, utawa bocor, lan suhu dhuwur, DVD duwe perang kanthi swara lan cahya, saengga ngelingake driver supaya bisa njaga karahayon babagan kendharaan kendharaan.

HTB1M9b0kBjTBKNjSZFNq6ysFXXa5


PARROT BLUETOOTH (opsional)

Telephony

Akses Internet (liwat DUN utawa PAN)

Streaming Audio

Pangenalan Swara / Teks Kanggo

Adicara

FC6000T nggabungake versi paling anyar saka tumpukan Parrot Bluetooth (Blues).

Blues menehi kompatibilitas kanggo panggunaan sing paling dhuwur karo umume telpon sing kasedhiya ing pasar lan menehi buku telpon lan dhaptar. FC6000T nawakake kamungkinan nggunakake Speaker Pengenalan Swara Speaker (SIVR) lan algoritma Text To Speech (TTS).


DAB + (opsional)

Broadcasting Digital Digital ngidini sampeyan macem-macem musik regional kanthi saluran lokal lan uga saluran anyar. Kualitas swara CD lan bebas swara kanthi transmisi apik nggawe DAB Radio minangka pengalaman khusus ing kendharaan kasebut. Tambah ing saluran permanen lan ekspansi wilayah stasiun enggal ndadekake DAB bisa diakses ing akeh Eropa.

KLYDE-Zewn-trzny-ZIMNICA-Doda-DAB-Radio-Cyfrowe-Pole-Odbiornik-z-Kontrol-Dotykowym-Dla-Android-6

ab

FAQ


Q1: Apa Bakal Pas mobil Aku?
A1: Kirimake gambar Taun / Jeneng lan Dashboard sing Sampeyan Nggoleki.

Q2: Suwene Warranty?
A2: Setaun.


Q3: Napa Remote Ora Bisa Digunakake?
A3: Mangga Mriksa Baterai Iki Ora Kuwasa

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kula

Skype: szklyde9

Wechat: 13226816572

Whatsapp: +86 13226816572





Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki