Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
  • Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
  • Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018
  • Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018

Pemain dvd mobil kanggo Clio 2017-2018

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1334

OS: Android 8.0.1 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

Size: 7inch

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Bluetooth: BC5

Power Supply: 4*50W

Additional Info

Transportasi: Ocean,Air

Deskripsi Produk

Pemain mobil dvd PX5 kanggo Clio 2017-2018


Tampilan HD raksasa HD 10.1 inci kanthi resolusi dhuwur 1024x600, sampeyan bakal nggawe pesta grand visual, lan informasi dalan sing luwih jelas nalika navigasi utawa mbalikke. Uga tampilan lan lambang sing luwih gedhe ngidini sampeyan gampang ngoperasikake unit kaya telpon sampeyan.



Lampu Petunjuk

CPU Top kualitas Octa-inti 1.6Ghz, 4G RAM lan apik banget dibangun ing 32GB Flash;

Android 8.0 OS karo Capacitive Touchscreen 1024 * 600 1080P HD Video Resolusi;

Fungsi Airplay layar Mirroring & Miracast - nuduhake video utawa lagu saka iPhone lan telpon Android menyang mobil dvd kanggo Clio;

Pamuter dvd mobil kanggo Clio adaptor WIFI kanthi kacepetan dhuwur lan Google Playstore kanggo ngundhuh macem-macem aplikasi saka pasar Android.


Fitur Utama

Tuner radio FM / AM karo RDS (Sistem Data Radio, ngirim jeneng stasiun);

Pamuter dvd mobil kanggo Clio dibangun ing sistem GPS kanthi fungsi zona dual: (ngrungokake musik nalika ing mode pandhu arah);

Sistem anti-kejut elektronik lan Getaran;

Format Media CD / DVD-Player: CD, CD-R / RW, MP3, MP4, WMA, DVD, DVD ± R / RW, DVD-MP3, AVI, Xvid und JPEG liyane;

USB / SD / Slot SDHC - Kanggo musik, gambar lan video, muter musik lan video langsung;

A2DP - Musik streaming langsung liwat Bluetooth;

Bluetooth kanggo telpon Telpon gratis, Sinkronisasi kontak buku Telpon Ponsel;

Memori Otomatis - Kabeh setelan lan posisi disimpen kanthi otomatis;

Fungsi Back Zone - Puter video ing mburi mburi kanthi pandhu arah ing tampilan utama;

Fungsi Dina lan wengi - atur padhange layar kanthi otomatis

Kamera Rear IN - kanthi fungsi Ngalih otomatis nalika Rear Gear aktif;

Pangaturan Custom & Reset EQ (Pop, Klasik, Rock, Jazz, Panganggo Bass / Treble / Control Balance;

Pencahayaan Tombol 100% cocog karo Penyinaran mobil asli;

Output Subwoofer, 4 x Output Audio, 2 x Video OUT, 1 x AUX Video IN.


Isi Pangiriman

1x Multimedia + Sistem Navigasi

1x Daya kabel + Canbus Decoder.

1 x Kabel Audio / Video

1x GPS Antena 300cm

1x Radio Antenna adaptasi

1 x Mikropon Eksternal

About quality

Hight light






Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki