Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
  • Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
  • Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
  • Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
  • Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster
  • Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster

Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9619

Type: Car Radio, Auris

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

OS: Android 8.1

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8520909090

Deskripsi Produk

Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster


1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing sampurna. Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV etc bisa diputer ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.


2, Gawe serep Kamera: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang ing posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster Kamera tampilan mburi standar minangka kabel. Yen sampeyan butuh nomer nirkabel, kirim cathetan banjur kita aturake.

3, TPMS: Sesambungan karo unit kepala iki kanthi instalasi sing gampang, TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan ban kanthi wektu nyata kanthi nampilake gambar piksel utawa lampu peringatan tekanan rendah sing sederhana kanggo mbantu sampeyan ngonsumsi konsumsi bahan bakar, ngluwihi gesang ban, nyuda downtime lan pangopènan lan nambah efisiensi lingkungan. Octa Core 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster Pengakuan awal salah tumrap ban sing diwenehake TPMS bisa ngindhari kacilakan lalu lintas supaya bisa nambah safety ing kabeh proses nyopir.

4,
DAB: Short kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara berkualitas tinggi, nawakake program radio luwih saka spektrum spesifik tinimbang radio FM radio. Octa Core 4GB RAM Navigation kanggo Sandero Duster Kajaba, DAB ora mung bisa kanthi otomatis nyetel kabeh stasiun sing kasedhiya, nawakake dhaptar sing sampeyan pilih, nanging uga menehi informasi nyata-wektu kayata judhul lagu, jinis musik lan warta utawa lalu lintas nganyari . Iku pilihan sing paling apik kanggo para penyayang radio lan penggemar musik.


Gambar Octa inti 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster :

Octa Core 4GB RAM Navigation for Sandero Duster (5)Octa Core 4GB RAM Navigation for Sandero Duster (2)Octa Core 4GB RAM Navigation for Sandero Duster (1)

Kamar conto Octa Core 4GB RAM Navigasi kanggo Sandero Duster :

Octa Core 4GB RAM Navigation for Sandero Duster (6)

Aksesoris Navigasi Octa inti 4GB RAM kanggo Sandero Duster :

Octa Core 4GB RAM Navigation for Sandero Duster (7)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki