Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
  • Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
  • Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
  • Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
  • Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016
  • Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016

Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio, Auris

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

OS: Android 8.1

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8520909090

Deskripsi Produk

Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016


1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 Kanthi lokasi, kacepetan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara kanthi siji-siji, bakal dadi kanca jalanan sing sampurna. Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV etc bisa diputer ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.


2, Gawe serep Kamera: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Octa Core 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016 Pilihan iki kalebu kamera sandhangan wayahe anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu lisensi mobil lan kabel kanggo sambungan. Kamera tampilan mburi standar kabel. Yen sampeyan butuh nomer nirkabel, kirim cathetan banjur kita aturake.

3, TPMS: Sesambungan karo unit kepala iki kanthi instalasi sing gampang, Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan wektu nyata liwat layar pikogram utawa lampu peringatan tekanan rendah sing prasaja kanggo mbantu sampeyan ngirit konsumsi bahan bakar , ngluwihi gesang ban, nyuda downtime lan perawatan lan nambah efisiensi lingkungan. Pangenalan awal babagan kesalahan ban sing diwenehake TPMS bisa ngindhari kacilakan lalu lintas supaya bisa nambah safety ing kabeh proses nyopir.

4,
DAB: Short kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital sing maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara berkualitas tinggi, nawakake program radio luwih saka spektrum spesifik tinimbang radio FM radio. Kajaba iku, DAB ora mung bisa kanthi otomatis nyetel kabeh stasiun sing kasedhiya, nawakake dhaptar sing sampeyan pilih, Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016, nanging uga menehi informasi wektu nyata kayata judhul lagu, jinis musik lan warta utawa lalu lintas nganyari . Iku pilihan sing paling apik kanggo para penyayang radio lan penggemar musik.


Gambar Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016 :

Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 (4)Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 (1)Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 (2)

Kamar conto saka Klyde Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016:

Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 (6)

Aksesoris Octa inti 32G Radio GPS Dijupuk MT 2016 :

Octa Core 32G Radio GPS Capture MT 2016 (7)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki