Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
  • Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
  • Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
  • Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
  • Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS
  • Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS

Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9627

Type: Car Radio, Auris

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

OS: Android 8.1

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8520909090

Deskripsi Produk

Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 OS


1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing sampurna. Capture Player Multiplayer OS 8,1 OS 2016 Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV dll bisa dimainake ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.


2, Gawe serep Kamera: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang ing posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Android 8.1 Kamera tampilan mburi standar. Yen sampeyan butuh nomer nirkabel, kirim cathetan banjur kita aturake.

3, TPMS: Sesambungan karo unit sirah iki kanthi instalasi sing gampang, TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan ban kanthi wektu nyata kanthi nampilake gambar piksel utawa lampu peringatan tekanan rendah sing sederhana kanggo mbantu sampeyan ngonsumsi konsumsi bahan bakar, nglanjutake urip ban, Android 8.1 Jupuk Pemain OS Multimedia AT 2016 nyuda downtime lan perawatan lan nambah efisiensi lingkungan. Pangenalan awal babagan kesalahan ban sing diwenehake TPMS bisa ngindhari kacilakan lalu lintas supaya bisa nambah safety ing kabeh proses nyopir.

4,
DAB: Short kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital sing maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara bermutu kanthi kualitas tinggi, Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 nawakake luwih akeh program radio ing spektrum spesifik tinimbang radio FM. Kajaba iku, DAB ora mung bisa kanthi otomatis nyetel kabeh stasiun sing kasedhiya, nawakake dhaptar sing sampeyan pilih, nanging uga menehi informasi nyata-wektu kayata judhul lagu, jinis musik lan kabar utawa nganyari lalu lintas. Iku pilihan sing paling apik kanggo para penyayang radio lan penggemar musik.


Gambar saka Windows 8,1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 (5)Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 (1)Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 (4)

Kamar conto Capture Player 8.1 OS Multimedia Android 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 (6)

Aksesoris Dianggo 8,1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player Capture AT 2016 (7)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki