Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016
  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016

Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Type: Car Radio, Auris

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

OS: Android 8.1

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8520909090

Deskripsi Produk

Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016


1, Pandhu arah 3D: Player Multiplayer OS 8.1 Android kanggo Kadjar 2016 Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata ing saindenging jagad. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing sampurna. Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV etc bisa diputer ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.


2, Gawe serep Kamera: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang ing posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. Kamera tampilan mburi standar kabel. Yen sampeyan butuh nomer nirkabel, kirimake cathetan sawise layang Android 8.1 OS Multimedia Player kanggo Kadjar 2016.


3, TPMS: Sesambungan karo unit kepala iki kanthi instalasi sing gampang, TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan ban kanthi wektu nyata kanthi nampilake gambar piksel utawa lampu peringatan tekanan rendah sing sederhana kanggo mbantu sampeyan ngonsumsi konsumsi bahan bakar, ngluwihi gesang ban, nyuda downtime lan pangopènan lan nambah efisiensi lingkungan. Multiplayer 8,1 OS Multiplayer Player kanggo Kadjar 2016 Pengenal awal tumrap kesalahan ban sing diwenehake TPMS bisa ngindhari kacilakan lalu lintas supaya bisa nambah safety ing kabeh proses nyopir.

4,
DAB: Short kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara berkualitas tinggi, nawakake program radio luwih saka spektrum spesifik tinimbang radio FM radio. Kejabi, Android 8.1 OS Multimedia Player kanggo Kadjar 2016 ora mung bisa kanthi otomatis nyetel kabeh stasiun sing kasedhiya, nawakake dhaptar sing sampeyan pilih, nanging uga menehi informasi wektu nyata kayata judhul lagu, jinis musik lan warta utawa kiriman lalu lintas. Iku pilihan sing paling apik kanggo para penyayang radio lan penggemar musik.


Gambar saka Android 8.1 OS Multimedia Player kanggo Kadjar 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player for Kadjar 2016 (5)Android 8.1 OS Multimedia Player for Kadjar 2016 (1)Android 8.1 OS Multimedia Player for Kadjar 2016 (2)

Kamar conto saka Android 8.1 OS Multimedia Player kanggo Kadjar 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player for Kadjar 2016 (6)

Aksesoris Player 8.1 OS Multimedia kanggo Kadjar 2016 :

Android 8.1 OS Multimedia Player for Kadjar 2016 (7)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki