Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > stereo mobil kanggo Kadjar 2016
stereo mobil kanggo Kadjar 2016
stereo mobil kanggo Kadjar 2016
stereo mobil kanggo Kadjar 2016
stereo mobil kanggo Kadjar 2016
stereo mobil kanggo Kadjar 2016
  • stereo mobil kanggo Kadjar 2016
  • stereo mobil kanggo Kadjar 2016
  • stereo mobil kanggo Kadjar 2016
  • stereo mobil kanggo Kadjar 2016
  • stereo mobil kanggo Kadjar 2016

stereo mobil kanggo Kadjar 2016

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9805

Screen Size: 9 Inch

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: AVI

Audio Output: Digital Optical Output

Video Output: Video

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flash: 32GB

Radio: NXP 6686

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Amplifer IC: TDA 7851

Power Supply: 4*50W

Bluetooth: BC5

Map Solution: 1024*600

OS: Android 9.0 System

Additional Info

Packaging: GIFT BOX

Produktivitas: 20000 per month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China, Shenzhen

Kemampuan Supply: 350000 per year

Certificate: CE FCC ROHS

Kode HS: 8520909090

Port: Shenzhen,Hongkong

Deskripsi Produk

Dvd mobil 9.0 Android kanggo Renault Kadjar 2016

1.Nyelarasake kontrol kendaraan setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi DVD mobil 9 inci iki kanggo Renault Kadjar 2016.

2. Layar gedhe, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo DVD mobil sing apik kanggo DVD mobil 9 inci kanggo Renault Kadjar 2016, kabeh tombol sentuhan.


Kadjar



Fungsi anyar: Bulit ing Apple Carplay (Fungsi Opsional)

CarPlay minangka cara sing luwih apik lan luwih aman kanggo nggunakake iPhone ing mobil. CarPlay njupuk barang sing pengin dilakoni ing iPhone nalika nyopir lan nempatake ing layar sing dibangun ing mobil sampeyan. Sampeyan bisa entuk arah, nelpon, ngirim lan nampa pesen, lan ngrungokake musik, kabeh kanthi cara supaya sampeyan fokus ing dalan. Cukup sambungake iPhone lan pindhah.

12


DSP (Fungsi Opsional)

Gawe lokasi sing ditemtokake ing mobil supaya bisa ngrungokake. Kayane lungguh ing tengah panggung.
Nalika ngaktifake, DSP bakal nggunakake paramèter speaker sing disetel kanthi otomatis kanggo ngetung setelan sing paling dirungokake.

Pencet tombol ing ngisor iki kayata driver, copilot, RearLeft, RealRight, kanggo nyetel kursi sing paling apik.

Internet mobile interaktif layar dual

Ndhukung fungsi link Mirror, sampeyan bisa nyinkronake konten saka foto cerdas kanggo ditampilake ing layar amba DVD mobil, kaya game, gambar, musik, ect.

2

Kontrol setir


PROFIL COMPANY

Madeg ing taun 2009, Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd. minangka perusahaan teknologi berteknologi profesional khusus kanggo ngembangake, manufaktur lan sade audio mobil lan produk video mobil. Produk kalebu kalebu sistem multimedia mobil teknologi tinggi kanthi produsen pengalaman 9 taun ing lapangan hiburan mobil. Produk kalebu Mitsubishi Android Car Dvd / Opel Android Car Dvd / Seri China Car DVD / Chevrolet Android Car Dvd / Chrysler / Jeep Android Car Dvd / Gmc Android Car Dvd / Ford Android Car Dvd / Ssangyong Android Car Dvd lan sapiturute . Produksi dilakokno kanthi tundhuk karo standar manajemen kualitas ISO 9001: 2008 kabeh produk duwe persetujuan CE, UL, E-MARK (E8), FCC lan FDA etc, buruh 270skilled lan 34 kualitatif, lan ngalami R&D insinyur lan teknisi sing tansah nambah & ngrampungake produk kanggo nyukupi syarat klien.


klyde company

Produksi dilakokno kanthi tundhuk karo standar manajemen kualitas ISO 9001: 2008 kabeh produk duwe persetujuan CE, UL, E-MARK (E8), FCC, lan FDA, 270 buruh trampil lan 34 karyawan kanthi qualied lan pengalaman Insinyur R&D lan teknisi sing tansah nambah & ngembangake produk supaya bisa memenuhi syarat klien.


strict test and good quality


FAQ

Q1: Apa Bakal Pas mobil Aku?
A1: Kirimake gambar Taun / Jeneng lan Dashboard sing Sampeyan Nggoleki.
Q2: Suwene Warranty?
A2: Setaun.

Q3: Napa Remote Ora Bisa Digunakake?
A3: Mangga Mriksa Baterai Iki Ora Kuwasa

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kula





Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki