Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016
  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016

Bilstereo Multimedia Android kanggo Duster 2014-2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7083

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pcs/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

Bilstereo Multimedia 8.0 PX5 Android kanggo Duster 2014-2016

1. Android Oreo 8.0 minangka kekuwatan sing bakal dianggep. Tambah daya lan prestasine ndadekake sistem operasi kudu dadi sistem.

2. Cermin telpon ing layar 8 inci. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel USB, Air Play Kanggo iPhone, sampeyan bisa mung miring ing unit liwat sambungan Wi-Fi, ora bisa ngontrol

Fitur tombol


1) Sistem Oreo paling anyar 8,0 Oreo, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video HD 1080P; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).

3) bilstereo Multimedia Android kanggo Duster ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dhukungan output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan dibutuhake).

4) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, bilstereo Multimedia Android iki kanggo Duster mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik).

5) bilstereo Multimedia Android kanggo Duster ndhukung telpon audio / muter audio, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal; Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2.


Spesifikasi:

OS: Android 8.0 Oreo

CPU: Prosesor inti Octa inti 1.5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio Radio: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

IC Amplifier: TDA7851

Tegangan kerja: 10,8 ~ 14.8V DC

Output audio: 4 * 50W Max

Wektu boot (wektu kaping 2): udakara 1s


Fitur Utama


1. 1024 * 600 1080P HD Video Résolusi layar Kapasitif
2. Intuisi pangguna-loropaken 3D intuisi ing macem-macem basa.
3. Tutul layar kontrol sistem liwat layar utawa tombol grafis lengkap.
4. Tuner radio FM / AM karo RDS (Sistem Data Radio, ngirim jeneng stasiun)
5. Dibangun ing sistem GPS kanthi fungsi zona dual: (ngrungokake musik nalika ing mode navigasi)
6. Sistem anti-kejut elektronik lan mekanik lan getaran
7. Format Media CD / DVD-Player: CD, CD-R / RW, MP3, MP4, WMA, DVD, DVD ± R / RW, DVD-MP3, AVI, Xvid und JPEG liyane
USB / SD Slot - Kanggo musik, gambar lan video, muter musik lan video langsung
8. A2DP - Musik streaming langsung liwat Bluetooth
9. Bluetooth kanggo telpon Telpon Hands, Sinkronisasi kontak buku Telpon Ponsel
10. Ndhukung kabeh Smartphone kayata Samsung, Nokia, Samsung, LG iPhone etc.
11. Memori Otomatis - Kabeh setelan lan posisi disimpen kanthi otomatis.
12. Front-Function 2-Zone lan navigasi Video, TV utawa Rear View
13 Fungsi Serep Zone - Muter video ing monitor mburi kanthi navigasi ing tampilan utama
14 Day & Night Tampilan fungsi - atur padhange layar kanthi otomatis
15. Kamera Rear IN - kanthi fungsi Ngoper otomatis nalika Rear Gear wis aktif
16. Setelan EQ khusus & Reset (Pop, Klasik, Rock, Jazz, Panganggo Bass / Treble / Control Balance
17. Pencahayaan Tombol 100% cocog karo Penyinaran mobil asli
18. Output Subwoofer, 4 x Output Audio, 2 x Video OUT, 1 x AUX Video IN

Android Multimedia bilstereo for Duster


Profil Pabrik


Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd khusus kanggo ngasilake produk radio mobil sing berkualitas, lan menehi layanan pinunjul kanggo klien sing dihargai ing saindenging jagad. Sawise 9 taun berkembang, Klyde wis dadi 10 perusahaan radio mobil pribadi ing Shenzhen. Bisnis kita kalebu saka manufaktur produk radio mobil, pamrosesan, stok, pemasaran, logistik, pengadaan proyek lan manajemen. Produk utama yaiku Universal Car Car Dvd Universal; 10,1inch Deckless Android Car Dvd; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Android Car Dvd; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Car Dvd; Keuntungan kompetitif yaiku Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd, lan liya-liyane. Mupangat kompetitif yaiku nyuplai langsung saka pabrik kita kanthi rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman kanthi cepet, lan jadwal produksi fleksibel.


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki