Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
  • Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
  • Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013
  • Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013

Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7083

Additional Info

Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

Produktivitas: 30000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Cina

Kemampuan Supply: 350000pcs/year

Certificate: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

Renault Android Car DVD kanggo Duster 2012-2013


Renault Android Car DVD for Duster sing dibangun ing Wi-Fi ngidini kecepatan download LTE sing luwih cepet lan akses internet luwih akeh, ing endi wae sampeyan.

Tuner radio internal kanthi aktif RDS menehi sampeyan stasiun 18FM & 12AM uga nganyari langsung.

DVD Mobil Android Renault Android kanggo Duster Eksternal DVR iki mbantu ngrekam lelungan sampeyan supaya bisa nambah katenangan, pungkasane nambah keamanan lan keamanan ing dalan sing rame. DVR opsional dibutuhake.

Kompatibilitas


Pas 100% ing kendaraan ing ngisor iki:

Duster 2012-2013


Dhukungan Steering Wheel Control lan akeh fungsi liyane lan Upgrade kanthi sampurna!
Instalasi sing gampang, cukup ijolan karo Factory Car Radio.

Renault Android Car DVD for Duster


Fitur Utama


OS: sistem Android 9

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-core

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu Makarya -20 ℃ - + 80 ℃

Dibangun ing WIFI

fungsi kontrol setir

Panampa radio: FM / AM bisa disimpen 30 stasiun. RDS kasedhiya

Dibangun ing fungsi GPS

Bluetooth internal tanpa telpon seluler

BT4.2 (RD210), sambungan internet dening BT, 3 cara nelpon, Daya telpon lan tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB lan liya-liyane

Audio: MP3, WMA, WAV lan liya-liyane

Port kertu USB / SD: dhukungan puter maneh MP4, DIVX, JPEG, MP3 lan WMA

Tampilan gawe mobil: Input kamera mbalikke mobil (ngalih kanthi otomatis)

Fungsi DVR dibangun (sambungake langsung kamera USB)

Fungsi link mirror nganggo cara dobel

Dibangun ing fungsi DSP (opsional)

Dibangun ing fungsi CarPlay (opsional)

Fungsi Android AUTO dibangun (opsional)

Dibangun ing fungsi jaringan 4G (opsional)

Dibangun ing fungsi Parrot Blutooth (opsional)

Dibukak ing input kamera mburi AHD (opsional)

Sambungake OBD eksternal (opsional)

Sambungake DAB BOX eksternal (opsional)

Sambungake TPMS eksternal (opsional)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: 2 video metu, 4 output audio, 2 input video, 2 input audio

Output subwoofer 4 * 50W

Kompatibel karo DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA lsp.

Daya maksimal: output tenaga maksimal 4X50W


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Babagan kita


Peralatan High-Tech Auto & HiFi Multimedia OEM kanggo mobil ing Klyde minangka pabrikan DVD Car Android profesional sing nawakake peralatan hiburan multi-fungsi canggih, kayata Universal Android Car DVD, Volkswagen Android Car DVD, Skoda Android Car DVD, Honda Android Car DVD, Toyota Android Car DVD, Kia Android Car DVD, Hyundai Android Car DVD, Ford Android Car DVD, Jeep Android Car DVD, Chevrolet Android Car DVD, Mitsubishi Android Car DVD, Suzuki Android Car DVD, Subaru Android Car DVD, Mazda Android Car DVD lsp, Kamera Belakang, Kamera DVR, panrima DVB-T2, DSP, Play Mobil, OBD2, Bluetooth Parrot, TPMS, kothak DAB lsp. Fokus karo kabutuhane wong sing kudu nyopir jarak adoh ing bisnis utawa seneng plancongan nganggo kulawarga, katalog pabrik Klyde duwe luwih saka 500 solusi elektronik lan multimedia kanggo lelungan sing nyenengake.


Honda CRV Android 9 Car DVD


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki