Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS
  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7237

Screen Size: Other

Resolution: Other, 1024*600

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

OS: Android 9 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio IC: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Power Supply: 4*50W

LCD Screen: Hanstar Screen

Additional Info

Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

Produktivitas: 30000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000pcs/year

Certificate: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS


Unit iki Renault Megane 3 Headunit Android nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot, lan tuku router Wi-Fi utawa dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir.

Telpon gratis tangan Bluetooth, streaming audio berkualitas tinggi, sinkronisasi cepet saka buku telpon, dhukungan kanggo nggoleki kontak cepet, Renault Megane 3 Android Headunit kanthi mikropon internal lan eksternal, ndhukung OBDII (OBDII opsional).


Kompatibilitas


Cocog 100% ing kendharaan ing ngisor iki:

Megane III
Fluensi
2009-2016


Ndhukung Kontrol Wheel setir lan akeh fungsi liyane lan Nganyarke kanthi sampurna!
Pamasangan gampang, mung ijol karo Radio Pabrik Pabrik.

Renault Megane 3 Android Headunit



Fitur Utama


OS: sistem 9 Android

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-inti

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu Makarya -20 ℃ - + 80 ℃

Dibangun ing WIFI

fungsi kontrol setir

Narima radio: FM / AM bisa disimpen 30 stasiun. RDS kasedhiya

Dibangun ing fungsi GPS

Bluetooth Dibangun kanggo tangan mobile gratis

BT4.2 (RD210), sambungan internet kanthi BT, 3 cara nelpon, Daya telpon lan tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB lan liya-liyane

Audio: MP3, WMA, WAV lan liya-liyane

USB / SD card port: ndhukung MP4, DIVX, JPEG, MP3 lan WMA puter maneh

Tampilan backing mobil: Input kamera mbalikke mobil (ngalih kanthi otomatis)

Dibangun ing fungsi DVR (sambungake kamera USB)

Dibangun ing fungsi link pangilon dual

Dibangun ing fungsi DSP (opsional)

Dibangun ing fungsi CarPlay (opsional)

Dibangun ing fungsi AUTO Android (opsional)

Dibangun ing fungsi jaringan 4G (opsional)

Dibangun ing fungsi Parrot Blutooth (opsional)

Digawe ing input kamera tampilan mburi AHD (opsional)

Sambungake OBD eksternal (opsional)

Sambungake DAB BOX eksternal (opsional)

Sambungake TPMS eksternal (opsional)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: video 2 metu, output 4audio, input video, 2 input audio

Output subwoofer 4 * 50W

Kompatibel karo DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA lsp.

Daya maksimal: output maksimal 4X50W


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Babagan awake dhewe


Alat Auto Otomatis & HiFi Multimedia OEM kanggo mobil ing Klyde yaiku produsen DVD Car Android profesional sing nawakake peralatan hiburan macem-macem seni, kayata Universal Car Car Android, Volkswagen Android Car DVD, Skoda Android Car DVD, Mobil Mobil Android, DVD DVD Mobil Android, DVD Mobil Android, DVD Mobil Hyundai, DVD Mobil Android, DVD DVD Jeep Android, DVD Car Chevrolet , Mitsubishi Android Car DVD, DVD Car Mobil Suzuki , Subaru Android Car DVD, Mazda Android Car DVD etc, Kamera Rear, Kamera DVR, panrima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB kothak dll. Ngarahake kebutuhan saka wong-wong sing kudu nduwe jarak adoh ing bisnis utawa seneng lelungan nganggo mobil karo kulawarga, katalog pabrik Klyde duwe pamrih luwih saka 500 solusi elektronik lan multimedia kanggo lelungan sing nyenengake.


Honda CRV Android 9 Car DVD


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki