Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
  • Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
  • Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
  • Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
  • Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster
  • Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster

Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: KD-8308

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Month

Wifi: Yes

OS: Android 9.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Core

RAM: SAMSUNG 4GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Size: 8 Inch

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE FCC

Deskripsi Produk

Pamuter mobil dvd Android 9.0 kanggo Duster


1.3D Navigasi: Stereo mobil dilengkapi fungsi navigasi wektu nyata ing saindenging jagad kanthi akurasi dhuwur. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing sampurna. Kanthi fungsi zona dual, musik saka radio / AV / DVD / TV etc bisa diputer ing mburi pemandangan ing mode GPS lan bakal ngoper kanthi swara GPS kanthi otomatis.

Radio Tuner: Dibangun nganggo tuner radio digital / AM digital sing kuwat, sistem A / V mobil iki nggoleki saluran radio kanthi otomatis, kanthi manual lan nyimpen ing proses kasebut. RDS uga didhukung.



2. Nggunakake Internet ing endi wae Cukup Gampang: Nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot WiFi, utawa tuku dongle 4G LTE. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir.

Tindakake Fungsi Mobil Asli: Saluran dual CANbus dirancang minangka mobil sing cocog kanggo mobil, nggawe hubungan sing rapet ing antarane unit iki lan mobil sampeyan. Fungsi asli mobil sampeyan kalebu informasi kahanan udara, informasi lawang lan informasi kendharaan bisa ditampilake ing unit iki.



3.Performasi Dhewe maneh karo Prosesor Rockchip Dhuwur: Wektu nanggepi maneh. Loading app sing luwih cepet. Panyimpen data gedhe. Kabeh iki minangka bagean saka drive 4GB RAM, octa-core & 32G ing stereo mobil. Engineered kanggo kinerja lan kacepetan, sing ngidini sampeyan tekan aplikasi favorit kaping pindho kanthi cepet. Mungkasi nunggu lan wiwit muter.

Telpon Gratis lan Streaming Audio: Kemampuan kanggo stream Spotify saka telpon liwat Bluetooth kanggo seneng mayuta-yuta lagu sing disenengi, lan nelpon telpon gratis nalika nyopir.


Gambar pamuter dvd mobil Android 9.0 kanggo Duster :

Car Dvd Player For DusterAndroid Car Dvd Player DusterAndroid Dvd Player Duster

Android 9.0 car dvd Duster

Android 9.0 car player Duster

Android 9.0 dvd player Duster

Android car dvd player Duster

9.0 car dvd player for Duster

car dvd player for Duster

Pambuka Pabrik Klyde:

car dvd for Duster

car player for Duster

Car dvd player



Pangiriman

Produk bakal dikirim kanthi ekspres, sawise kiriman, biasane butuh wektu 3-7 dina kanggo nampa.


car dvdcar player

Metode Pembayaran sing Didhukung

Paypal


Paypal nawakake cara sing aman kanggo ngirim dhuwit saka kertu kredit, akun bank, utawa kredit online sing disimpen, tanpa ngandhani toko online nomer kertu kredit. Bayar tuku utawa ngirim dhuwit kanggo sapa wae sing duwe alamat email ing 45 negara. Ndhaptar akun PayPal gampang, lan butuh sawetara menit kanggo ngrampungake.


Kertu Kredit
Pembayaran Kertu Kredit kasedhiya kanggo umume para klien.


Western Union


TT (Transfer Telegraphic)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki