Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
  • Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
  • Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
  • Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
  • Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk
  • Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk

Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Month

Wifi: Yes

OS: Android 9.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Core

RAM: SAMSUNG 4GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Size: 9 Inch

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE FCC

Deskripsi Produk

Multimedia mobil otomotif inti Octa kanggo Jupuk


1. didirikan ing taun 2009, shenzhen klyde electronics co., Ltd minangka enterpris teknologi berteknologi profesional khusus kanggo ngembangake, ngasilake lan adol audio mobil lan produk video mobil. produk kita kalebu sistem multimedia mobil teknologi tinggi kanthi pabrikan 10 taun ing hiburan mobil sing diajukake, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihormati saka Jepang, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah ans Asia Tenggara, dll. tengah, sing kapasitas produksi saben wulan udakara 27,000pcs, produksi kasebut dioperasekake kanthi tundhuk karo standar manajemen kualitas ISO 9001: 2008 kabeh produk duwe CE, UL, E-MARK (E8), FCC lan FDA etc.


2.DAB: Short kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital sing maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara berkualitas tinggi, nawakake program radio luwih saka spektrum spesifik tinimbang radio FM radio. Kajaba iku, DAB ora mung bisa kanthi otomatis nyetel kabeh stasiun sing kasedhiya, nawakake dhaptar sing sampeyan pilih, nanging uga menehi informasi nyata-wektu kayata judhul lagu, jinis musik lan kabar utawa nganyari lalu lintas. Iku pilihan sing paling apik kanggo para penyayang radio lan penggemar musik.


3.Tambah Sambung menyang Telpon

Sampeyan bisa nyambungake iPhone kanthi nirkabel utawa Smartphone Android liwat kabel USB supaya bisa ngakses sawetara aplikasi favorit langsung ing mobil mobil. Kanggo Android, sampeyan bisa uga ngontrol kendali bidirectional ing antarane telpon lan unit. Seneng pengalaman akses layar wutuh liwat layar demek sing gedhe lan jelas, lan mbantu sampeyan tetep fokus ing dalan.



Kinerja sing dirancang karo Prosesor Rockchip High-end

Pengurangan wektu nanggepi. Loading app sing luwih cepet. Panyimpen data gedhe. Kabeh iki minangka bagean saka drive 4GB RAM, octa-core & 32G ing stereo mobil. Engineered kanggo kinerja lan kacepetan, sing ngidini sampeyan tekan aplikasi favorit kaping pindho kanthi cepet. Mungkasi nunggu lan wiwit muter.



Gambar multimedia mobil auto inti Octa kanggo Jupuk :

Octa core auto multimedia for CaptureAuto Multimedia For CaptureOcta Core Car Multimedia For Capture


Octa core car auto Capture

Octa core car multimedia Capture

car auto multimedia for Capture

auto multimedia for Capture

multimedia for Capture

for Capture

Pambuka Pabrik Klyde:

Octa core multimedia for Capture

Octa core car multimedia Capture

car auto multimedia



Pangiriman

Produk bakal dikirim kanthi ekspres, sawise kiriman, biasane butuh wektu 3-7 dina kanggo nampa.


auto multimedia car multimedia

Metode Pembayaran sing Didhukung

Paypal


Paypal nawakake cara sing aman kanggo ngirim dhuwit saka kertu kredit, akun bank, utawa kredit online sing disimpen, tanpa ngandhani toko online nomer kertu kredit. Bayar tuku utawa ngirim dhuwit kanggo sapa wae sing duwe alamat email ing 45 negara. Ndhaptar akun PayPal gampang, lan butuh sawetara menit kanggo ngrampungake.


Kertu Kredit
Pembayaran Kertu Kredit kasedhiya kanggo umume para klien.


Western Union


TT (Transfer Telegraphic)

Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki