Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
  • aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
  • aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
  • aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016
  • aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016

aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1095

Screen Size: Other

Resolution: Other, 1024*600

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

OS: Android 9 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio IC: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Power Supply: 4*50W

LCD Screen: Hanstar Screen

Additional Info

Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

Produktivitas: 30000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000pcs/year

Certificate: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

Aksesoris stereo mobil kanggo Clio 2016


Aksesori stereo mobil Android 9.0 paling anyar kanggo Clio 2016, Plug & Play Radio Radio kanggo Mazda 3 (2009-2012). Seneng mlaku kanthi cepet nganggo 4GB RAM & Octa Core CPU, 32GB ROM supaya luwih akeh APP dipasang. 1024 x 600 layar tutul HD. Daya Max: 4 x 50 Watts.

Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki menehi saran aksesoris stereo mobil sales panas kanggo Clio 2016, unit iki populer karo 10,1 inci IPS lan layar anti silau , para pelanggan bisa nggunakake video definisi tinggi ing mobil.

Kanthi aksesoris stereo mobil kita kanggo Clio 2016, para pelanggan bakal duwe fungsi kontrol swara nganggo untu biru parrot, fungsi iki opsional, sampeyan ora bisa nemokake fungsi iki saka perusahaan liyane mung pabrik kita. Uga, kita duwe fungsi luwih akeh kaya ing ngisor iki.


Kompatibilitas


Cocog 100% ing kendharaan ing ngisor iki:
Clio 2016
Digital / Analog


Ndhukung Kontrol Wheel Wheel lan akeh fungsi liyane lan Nganyarke kanthi sampurna!
Pamasangan gampang, mung ijol-ijolan karo Radio Pabrik Pabrik.

Honda CRV Android 9 Car DVD


Fitur Utama


OS: sistem 9 Android

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-inti

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu Makarya -20 ℃ - + 80 ℃

Dibangun ing WIFI

fungsi kontrol setir

Narima radio: FM / AM bisa disimpen 30 stasiun. RDS kasedhiya

Dibangun ing fungsi GPS

Bluetooth Dibangun kanggo tangan mobile gratis

BT4.2 (RD210), sambungan internet kanthi BT, 3 cara nelpon, Daya telpon lan tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB lan liya-liyane

Audio: MP3, WMA, WAV lan liya-liyane

USB / SD card port: ndhukung MP4, DIVX, JPEG, MP3 lan WMA puter maneh

Tampilan backing mobil: Input kamera mbalikke mobil (ngalih kanthi otomatis)

Dibangun ing fungsi DVR (sambungake kamera USB)

Dibangun ing fungsi link pangilon dual

Dibangun ing fungsi DSP (opsional)

Dibangun ing fungsi CarPlay (opsional)

Dibangun ing fungsi AUTO Android (opsional)

Dibangun ing fungsi jaringan 4G (opsional)

Dibangun ing fungsi Parrot Blutooth (opsional)

Digawe ing input kamera tampilan mburi AHD (opsional)

Sambungake OBD eksternal (opsional)

Sambungake DAB BOX eksternal (opsional)

Sambungake TPMS eksternal (opsional)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: video 2 metu, output 4audio, input video, 2 input audio

Output subwoofer 4 * 50W

Kompatibel karo DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA lsp.

Daya maksimal: output maksimal 4X50W


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Babagan awake dhewe



Alat Auto Otomatis & HiFi Multimedia OEM kanggo mobil ing Klyde minangka produsen DVD Car Car Android profesional sing nawakake peralatan hiburan multi-fungsi negara, kayata DVD Mobil Android Universal, DVD Car Volkswagen Android, Skoda Android Car DVD, Honda Android DVD Car, Toyota Android DVD Car, Kia Android DVD Car, Hyundai Android DVD Car, Renault Android DVD Car, Jeep Android DVD Car, Chevrolet Android DVD Car, Mitsubishi Android DVD Car, Suzuki Android DVD Car, Subaru Car Android DVD, Mazda Android Car DVD lsp, Kamera Rear, Kamera DVR, panrima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB kothak dll. Ngarahake kebutuhan saka wong-wong sing kudu nduwe jarak adoh ing bisnis utawa seneng lelungan nganggo mobil karo kulawarga, katalog pabrik Klyde duwe pamrih luwih saka 500 solusi elektronik lan multimedia kanggo lelungan sing nyenengake.


Honda CRV Android 9 Car DVD


1


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki