Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
  • Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
  • Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020
  • Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020

Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 10 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: KD-1965

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: ISO, FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: MP4

Audio Output: L/R Channel

Mirror Link: Support

Screen Resolution: 1024*600

Screen Size: 9"

Multi-language: Support

OS: Android 9.0

RAM: 2GB/4GB

ROM: 16GB/32GB/64GB

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa Core

Screen Type: Capacitive Multi-touch Screen

Function: MP5+GPS+Radio+BT+USB+AUX IN+Easy Connect

Additional Info

Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

Produktivitas: 22500 pcs/month

Brand: OEM

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

Certificate: TS16949/CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Guangzhou,HongKong

Deskripsi Produk

Fitur:

1) Sistem inti octa Android 9.0 paling anyar, prosesor Rockchip PX5 paling dhuwur kanthi 4GB RAM & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional).

3) Radio mobil Android kanggo Renault Duster ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Output Dhukungan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan dibutuhake).

4) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, radio mobil Android iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2 (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik).

5) Radio mobil Renault Duster Android ndhukung telpon audio / muter audio, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal; Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2 (Perangkat tambahan dibutuhake).


Stereo mobil Android kanggo Renault Duster 2015-2020



Duster 01



Babagan KLYDE

Madeg ing taun 2009, Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, manufaktur lan sade audio mobil video & mobil mobil. Produk kita kalebu Android Car DVD Player / Sistem Mobil Multimedia Mobil Android kanggo Mobil Universal lan OE-Fit, kita duwe luwih saka 700 model sing kasedhiya. Item rawuh anyar: Octa Core Android 9.0 OS, Skrin Vertikal Gaya Tesla, BMW New Series, Model OE-Fit New kanggo 2018-2019-2020 Mobil.

Produk utama kita yaiku Universal Car Car Dvd Universal; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Android Car Dvd; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Car Dvd; Keuntungan kompetitif yaiku Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd, lan liya-liyane. Mupangat kompetitif yaiku nyuplai langsung saka pabrik kita kanthi rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman kanthi cepet, lan jadwal produksi fleksibel.

Kita ngliwati IATF 16949, tampi luwih akeh sadurunge pasar lan sawise klien pasar / Pemborong / Distributor / Agen / Penjual aksesoris mobil / toko 4S / mitra E-commerce gabung karo kita!


Klyde


Android 9 0 Factory Klyde




Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki