Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Renault Android Car Dvd > multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016
  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9624

Power Supply: 4*50W

Resolution: 1024*600, Other

Screen Size: Other

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

Amplifer IC: TDA 7851

RAM: 4GB

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Radio IC: NXP 6686

Flash: 64GB

OS: Android 10 System

Size: 9”

Additional Info

Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

Produktivitas: 30000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000pcs/year

Certificate: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Deskripsi Produk

multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016


Cermin GPS online telpon ing pandhu arah GPS kendaraan Capture 2016 iki kanggo tampilan pandhu arah sing luwih akeh minangka panggunaan sing paling migunani kanggo fungsi iki. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel USB. Yen nggunakake Airplay kanggo iPhone, mung pangilon ing unit liwat sambungan WIFI.

Navigasi GPS kendaraan navigasi 2016 dilengkapi modem WIFI sing dibangun, aktifake fungsi WIFI kanggo nggoleki lan nyambung menyang WIFI Hotspots gratis, sampeyan bisa kanthi gampang ndownload APP utawa muter musik lan video kanthi online.

(Cathetan: Dawane antena WIFI sing dawa 1.5m kanggo resepsi sinyal luwih apik.)

Pandhu arah GPS kendaraan Capture 2016 iki mung mbutuhake 1 detik kanggo boot sawise diinstal nalika liyane bisa uga udakara 30 detik.



Kompatibilitas


Cocog 100% ing kendharaan ing ngisor iki:

Dijupuk 2016

Ndhukung Kontrol Wheel setir lan akeh fungsi liyane lan Nganyarke kanthi sampurna!
Pamasangan gampang, mung ijol karo Radio Pabrik Pabrik.


Capture 2016


Fitur Utama


OS: sistem 10 Android

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-inti

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 64GB

Suhu Makarya -20 ℃ - + 80 ℃

Dibangun ing WIFI

fungsi kontrol setir

Narima radio: FM / AM bisa disimpen 30 stasiun. RDS kasedhiya

Dibangun ing fungsi GPS

Bluetooth Dibangun kanggo tangan mobile gratis

BT4.2 (RD210), sambungan internet kanthi BT, 3 cara nelpon, Daya telpon lan tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB lan liya-liyane

Audio: MP3, WMA, WAV lan liya-liyane

USB / SD card port: ndhukung MP4, DIVX, JPEG, MP3 lan WMA puter maneh

Tampilan backing mobil: Input kamera mbalikke mobil (ngalih kanthi otomatis)

Dibangun ing fungsi DVR (sambungake kamera USB)

Dibangun ing fungsi link pangilon dual

Dibangun ing fungsi DSP (opsional)

Dibangun ing fungsi CarPlay (opsional)

Dibangun ing fungsi AUTO Android (opsional)

Dibangun ing fungsi jaringan 4G (opsional)

Dibangun ing fungsi Parrot Blutooth (opsional)

Digawe ing input kamera tampilan mburi AHD (opsional)

Sambungake OBD eksternal (opsional)

Sambungake DAB BOX eksternal (opsional)

Sambungake TPMS eksternal (opsional)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: video 2 metu, output 4audio, input video, 2 input audio

Output subwoofer 4 * 50W

Kompatibel karo DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA lsp.

Daya maksimal: output maksimal 4X50W


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Babagan awake dhewe


Alat Auto Otomatis & HiFi Multimedia OEM kanggo mobil ing Klyde yaiku produsen DVD Car Android profesional sing nawakake peralatan hiburan macem-macem seni, kayata Universal Car Car Android, Volkswagen Android Car DVD, Skoda Android Car DVD, Honda Android DVD Car, Toyota Android DVD Car, Kia Android DVD Car, Hyundai Android DVD Car, Renault Android DVD Car, Jeep Android DVD Car, Chevrolet Android DVD Car, Mitsubishi Android DVD Car, Suzuki Android DVD Car, Subaru Car Android DVD, Mazda Android Car DVD etc, Kamera Rear, Kamera DVR, panrima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB kothak dll. Ngarahake kebutuhan saka wong-wong sing kudu nduwe jarak adoh ing bisnis utawa seneng lelungan nganggo mobil karo kulawarga, katalog pabrik Klyde duwe pamrih luwih saka 500 solusi elektronik lan multimedia kanggo lelungan sing nyenengake.


Honda CRV Android 9 Car DVD


Kategori Produk : Renault Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki