Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Skoda Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Skoda Android Car Dvd

Kategori produk dari Skoda Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Skoda Android Car Dvd , Skoda Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Skoda Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Skoda Android Car Dvd Supplier

Skoda Android Car Dvd


1.Skoda Android 4.4 Car Dvd ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol antara smartphone lan unit kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang unit liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.


2. Sawise nganyarke Skoda Android Car Dvd (2 din mobil dvd), interpretasi musik kasebut, lan swasana kanthi tepat lan imbang, nuduhake musik sing apik lan kaendahan alus, supaya bisa nggawa sampeyan pengalaman sing sampurna. Musik dumadi saka pesona sing nggantheng lan klasik sing nyenengake, duwe rasa energi, kepadatan, informasi jumlah swara, dadi unsur resolusi lan pangerten posisi. Saengga kita bisa nikmati musik sing nyaman, nanging uga bisa nggawe musik kanthi alami, liwat pemahaman sing jero babagan pikirane musik lan emosi lan evolusi lan irama minangka jiwa bungah saka mundhak karo Android 5.1 Car Dvd.


3.Skoda Android 6.0.1 Carts Dvd bulit-in WIFI enggo bareng: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing internet, nonton video online, mriksa mail, main game, download aplikasi, utawa navigasi karo peta online gratis. Efektivitas kanthi peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang.


1

6

7




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki