Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Ssangyong Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Ssangyong Android Car Dvd

Kategori produk dari Ssangyong Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Ssangyong Android Car Dvd , Ssangyong Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ssangyong Android 4.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Ssangyong Android Car Dvd Supplier

Pamuter navi mobil kanggo Ssangyong wis nambah dodolan luwih saka 1 yuta kendaraan, kalebu van lan kendaraan MPV.

Mobil mp4 kanggo Ssangyong saka setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa kanthi otomatis nyaring ora jelas, yen radio FM sing ditampa kanthi normal. Tresna saka radio, sampeyan bisa nyimpen kanthi manual, fungsi iki gampang banget.
Panyesuaian Bluetooth bisa dadi pertandhingan rong arah, telpon bisa disetel kanggo nyambungake telpon supaya bisa mangsuli utawa nyetak mobil, mesthine, musik Bluetooth kurang saka fungsi, sampeyan bisa muter musik telpon nganggo video mobil kanggo Ssangyong.

Model: Pemain mobil navi ( mobil dvd kanthi navigasi ) kanggo Ssangyong REXTON 2014, mobil mp4 kanggo Ssangyong RODIUS 2014, video mobil kanggo Ssangyong Actyon olahraga 2005-2013 / Korando 2010-2013 / 2014

car navi player for SsangyongSsangyong Android Car Dvd

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki