Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Tesla Vertical Screen android 9.0
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tesla Vertical Screen android 9.0

Kategori produk dari Tesla Vertical Screen android 9.0 , kami produsen khusus dari Cina, Radio mobil android gaya Tesla , Pamuter multimedia mobil Android Tesla pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir KLYDE tesla gaya Android 9.0 Radio mobil R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tesla Vertical Screen android 9.0 Supplier

Gaya KLYDE tesla Android 9.0 ROM 64GB Radio mobil pamuter multimedia multimedia

kita duwe macem-macem jinis ukuran layar kanggo macem-macem model,

9.7 ", 10.4" lan 12.1 ", résolusi layar yaiku 1024 * 768, 11,6", 12,5 "lan 13.3" yaiku 1920 * 1080.

OS: sistem 9.0 Android
CPU: Rockchip PX6 (3399)
Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 6 Intine
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32GB / 64GB
tesla android car radio

tesla android 9.0 car multimedia player


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki