Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Volkswagen Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Volkswagen Android Car Dvd

Kategori produk dari Volkswagen Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Volkswagen Android Car Dvd , Volkswagen Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Volkswagen Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Volkswagen Android Car Dvd Supplier

Volkswagen Android Car Dvd Player


1. Volkswagen Android 4.4 Mobil Dvd bisa nuduhake portografi WIFI ing Bulit-in: akses internet sing gampang lan lancar kanggo browsing internet, nonton video online, mriksa email, main game, download aplikasi, utawa malah navigasi nganggo peta online gratis, Cost -Mektif karo peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane.


2. Temokake cara ora tau cepet lan luwih gampang. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan unit kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang unit liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan. Latar mburi dinamis khusus: backgroud dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. Dvd mobil universal bisa Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandheg nggunakake steering whell, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Volkswagen Android Car Dvd uga Kompatibel karo dashcams: Rekam lakune kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.


3. Volkswagen Android 5.1 Mobil Dvd bisa nginstal akeh mobil. Newks Volkswagen Android 6.0.1 Mobil Dvd : Liwat manajer memori sing dioptimalake lan kapabilitas layar sentuh saka sistem 6.0.1 system.Program wis digawa menyang tingkat sing cepet lan akurat. Sampeyan bisa seneng dhaptar lagu favorit nalika browsing web, utawa main game balap paling anyar kanthi lancar.


1

6

9





Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki