Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd nyaéta produsén pamuter multimedia mobil profésional di Cina. Kami ngadegkeun taun 2009, saatos pangembangan 10 taun, ayeuna janten salah sahiji pabrik P multimedia Komersil Mobil utama di China. Perusahaan kami nyertakeun wewengkon anu lega sareng 12,000 méter pasagi sareng nyumpingan 320 staf. urang ngagaduhan 43 insinyur R&D sareng teknisi anu salawasna tetep ningkatkeun sareng ngembangkeun produk énggal pikeun nyayogikeun syarat klien.
Kapasitas produksi bulanan urang sakitar 37,000 unit. Produk kami kaasup sagala jinis Pamuter multimedia mobil, sareng 10 taun pangalaman dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Pamuter multimedia mobil, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani. Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, Brazil, Chile, jsb.
Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 600 modél pamuter multimedia Car kalebet séri BMW / séri Benz /
Seri Audi / séri VW / Seri Opel / séri Renault / Seri Honda / Seri Toyota / Seri Suzuki / Seri Mazda / Seri Isuzu / Seri Peugeot / Seri Ford / Seri Citroen / Seri Kia / Seri Hyundai sareng seueur model sanés, pikeun dunya sadunya palanggan. Sadaya pamuter multimedia mobil urang sareng parangkat lunak anyar sareng platform, stabil sareng gancang. ? Pikeun ngajamin kualitas, sagala produk ngagaduhan / sertifikasi F / / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas mangrupikeun budaya urang!
Pikeun minuhan tungtutan pabrik Mobil, perusahaan kami nyasar IATF 16949: 2016.
Saatos taun ngembang, kami gaduh tim profésional anu pohara ngalaman dina ngalaksanakeun audio mobil sareng pamasangan kaamanan kanggo sadaya jinis mobil. Masing-masing anggota kaceluk pisan dina ngalaksanakeun jasa anu kami tawarkeun dina standar anu luhur pikeun mastikeun yén unggal customer nampi jasa anu pangsaéna.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd nyaéta produsén pamuter multimedia mobil profésional di Cina. Kami ngadegkeun taun 2009, saatos pangembangan 10 taun, ayeuna janten salah sahiji pabrik P multimedia Komersil Mobil utama di China. Perusahaan kami nyertakeun wewengkon anu lega sareng 12,000 méter pasagi sareng nyumpingan 320 staf. urang ngagaduhan 43 insinyur R&D sareng teknisi anu salawasna tetep ningkatkeun sareng ngembangkeun produk énggal pikeun nyayogikeun syarat klien.
Kapasitas produksi bulanan urang sakitar 37,000 unit. Produk kami kaasup sagala jinis Pamuter multimedia mobil, sareng 10 taun pangalaman dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Pamuter multimedia mobil, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani. Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, Brazil, Chile, jsb.
Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 600 modél pamuter multimedia Car kalebet séri BMW / séri Benz /
Seri Audi / séri VW / Seri Opel / séri Renault / Seri Honda / Seri Toyota / Seri Suzuki / Seri Mazda / Seri Isuzu / Seri Peugeot / Seri Ford / Seri Citroen / Seri Kia / Seri Hyundai sareng seueur model sanés, pikeun dunya sadunya palanggan. Sadaya pamuter multimedia mobil urang sareng parangkat lunak anyar sareng platform, stabil sareng gancang. ? Pikeun ngajamin kualitas, sagala produk ngagaduhan / sertifikasi F / / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas mangrupikeun budaya urang!
Pikeun minuhan tungtutan pabrik Mobil, perusahaan kami nyasar IATF 16949: 2016.
Saatos taun ngembang, kami gaduh tim profésional anu pohara ngalaman dina ngalaksanakeun audio mobil sareng pamasangan kaamanan kanggo sadaya jinis mobil. Masing-masing anggota kaceluk pisan dina ngalaksanakeun jasa anu kami tawarkeun dina standar anu luhur pikeun mastikeun yén unggal customer nampi jasa anu pangsaéna.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan