Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen Klyde Electronics Co., Ltd mangrupikeun produsen pamuter multimédia Mobil profesional di Cina. Kami ngadegkeun di 2009, saatos 12 taun pamekaran, ayeuna janten salah sahiji pabrik Pamaén multimedia pamuter Mobil di Cina. Perusahaan urang nyertakeun luas 12,000 méter pasagi sareng padamel 320 padamel. kami gaduh 43 insinyur R & D anu ngalaman sareng téknisi anu teras-terasan ningkatkeun sareng ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan sarat klien.
Kapasitas produksi bulanan urang sakitar 37,000 unit. Produk kami kalebet sagala jinis pamuter multimédia mobil, kalayan 12 taun pangalaman dina ngarancang, ngamajukeun sareng pamasaran Pamaén pamuter multimédia, kami parantos ngajalin hubungan bisnis sareng seueur klien anu dipeunteun ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jérman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, Brazil, Chili, jsb.
Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 700 modél pamuter multimédia Mobil kalebet séri BMW / séri Benz /

Seri Audi / VW series / Opel series / Renault series / Honda series / Toyota series / Suzuki series / Mazda series / Isuzu series / Peugeot series / Ford series / Citroen series / Kia series / Hyundai series and many other models, for our world wide konsumén. Sadaya pamuter multimédia mobil urang nganggo parangkat lunak paling anyar sareng platform, stabil sareng gancang.

Pikeun ngajamin kualitasna, sadaya produk gaduh sertifikasi / CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas mangrupakeun budaya urang!

Dina raraga minuhan tuntutan pabrik Mobil, perusahaan kami lulus IATF 16949: 2016.
Saatos 12 taun ngembang, urang gaduh tim propésional anu berpengalaman pisan dina ngalaksanakeun pamasangan audio mobil sareng kaamanan pikeun sadaya jinis mobil. Unggal anggota ahli pisan dina ngalaksanakeun jasa anu kami nawiskeun kana standar anu luhur pisan pikeun mastikeun yén unggal palanggan kéngingkeun jasa anu pangsaéna.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen Klyde Electronics Co., Ltd mangrupikeun produsen pamuter multimédia Mobil profesional di Cina. Kami ngadegkeun di 2009, saatos 12 taun pamekaran, ayeuna janten salah sahiji pabrik Pamaén multimedia pamuter Mobil di Cina. Perusahaan urang nyertakeun luas 12,000 méter pasagi sareng padamel 320 padamel. kami gaduh 43 insinyur R & D anu ngalaman sareng téknisi anu teras-terasan ningkatkeun sareng ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan sarat klien.
Kapasitas produksi bulanan urang sakitar 37,000 unit. Produk kami kalebet sagala jinis pamuter multimédia mobil, kalayan 12 taun pangalaman dina ngarancang, ngamajukeun sareng pamasaran Pamaén pamuter multimédia, kami parantos ngajalin hubungan bisnis sareng seueur klien anu dipeunteun ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jérman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, Brazil, Chili, jsb.
Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 700 modél pamuter multimédia Mobil kalebet séri BMW / séri Benz /

Seri Audi / VW series / Opel series / Renault series / Honda series / Toyota series / Suzuki series / Mazda series / Isuzu series / Peugeot series / Ford series / Citroen series / Kia series / Hyundai series and many other models, for our world wide konsumén. Sadaya pamuter multimédia mobil urang nganggo parangkat lunak paling anyar sareng platform, stabil sareng gancang.

Pikeun ngajamin kualitasna, sadaya produk gaduh sertifikasi / CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas mangrupakeun budaya urang!

Dina raraga minuhan tuntutan pabrik Mobil, perusahaan kami lulus IATF 16949: 2016.
Saatos 12 taun ngembang, urang gaduh tim propésional anu berpengalaman pisan dina ngalaksanakeun pamasangan audio mobil sareng kaamanan pikeun sadaya jinis mobil. Unggal anggota ahli pisan dina ngalaksanakeun jasa anu kami nawiskeun kana standar anu luhur pisan pikeun mastikeun yén unggal palanggan kéngingkeun jasa anu pangsaéna.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan