Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > 10.1inchk Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

10.1inchk Mobil Android Dvd

Kategori produk tina 10.1inchk Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, 10.1 "Mobil Dvd Android, 10.1 "Android 5.1 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 10.1 "Android 4.4 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 10.1inchk Mobil Android Dvd suppliers

10.1inch nganggo Android Car Dvd gaduh seueur modél, layar sadayana 10.1inch, sareng 1024 * 600 reslution.

Pemaén dvd mobil 10 inci nganggo port usb henteu leres-leres, tapi anjeun tiasa nyambung kotak dvd éksternal, leres pisan kanggo palanggan.


10.1inch henteu leres-leres, Keuntungan tina seueur aplikasi anu ditawarkeun dina sistem android, kalebet peta Google, Youtube sareng Facebook. Milarian stasiun bénsin anu paling murah caket, ngadangukeun online

2015 SAGITAR Manual System Car Multimedia Player


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan