Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Audi Android Car Dvd Player
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Audi Android Car Dvd Player

Kategori produk tina Audi Android Car Dvd Player, kami pabrik husus ti Cina, Mobil Audi Android Dvd, Audi A3 Mobil Android Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Audi Tt Mobil Android Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Audi Android Car Dvd Player suppliers

Pamuter dvd mobil ieu ngadukung navigasi GPS (nganggo sistem navigasi dvd mobil ), radio pangsaéna, fungsina link kaca, OBD, 3G WIFI, bluetooth, DAB, video MP3.

Cost-effective with free online maps: Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.

Dukungan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.

KD-7037 Audi A3 (2003-2013)
KD-7038 Audi A4 (2002-2008)
KD-7039 Audi TT (2006-2013)
Audi TT CAR DVD PLAYER


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan