Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Benz Car Player Player Benz Android
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Benz Car Player Player Benz Android

Kategori produk tina Benz Car Player Player Benz Android, kami pabrik husus ti Cina, Benz Mobil Android Dvd, Benz Android Hd Screen Screen Hd Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Benz Smart Pure Android Car Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Benz Car Player Player Benz Android suppliers

Pamuter dvd mobil ieu ngadukung navigasi GPS, radio anu saé, fungsi pautan kaca, OBD, 3G WIFI, bluetooth, DAB, video MP3.

Séri ieu ngagaduhan 8models, cocog pikeun mobil benz anu béda.


Mobil dvd GPS ieu pikeun kualitas luhur, kami nyayogikeun jaminan 12 bulan, cpu nyaéta Octa inti Rockchip PX5 Cortex A9, éta langkung kuat sareng langkung stabil.

The resolusi scre en nyaéta HD 1024 * 600, pamuter multimedia mobil ieu mangrupikeun produk jual panas anu sésana saé di sakumna dunya.



Model BENZ 
KD-7216 ML W163 (2002-2005)
CLK W209 (2002-2005)
C-Class W203 (2000-2004)
SLK W170 (1998-2001)
E-Class W210 (1998-2001)
A-Class W168 (1998-2001)
G CLASS W46 (2001-2012)
KD-7217 S-Class
W220/S280/S320/S350/S400/
S430/S500
(1999-2006)
KD-7218 C-Class W203 (2004-2007)
CLC G Class W467 (2008-2011)
KD-7219  ML CLASS W164
 (2005-2012) (ML300,ML350,ML450,
ML500)
KD-7220
R-Class W251 (2006-2014)
R-Class W280 (2006-2011)
R-Class W300 (2006-2011)
R-Class W320 (2006-2011)
R-Class W350 (2006-2011)
R-Class W500 (2006-2011)
KD-7221 SMART 201-2012
KD-7001 E-Class W211(2002-2008) 
CLS W219(2004-2009)
G-Class W463(2001-2008)
KD-7002 Benz A-W169 (2005-2011)
Benz B-W245 (2005-2011)
Benz Viano (2009-2011)
Benz Vito (2009-2011)


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan