Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Bmw Android Car Dvd Player
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Bmw Android Car Dvd Player

Kategori produk tina Bmw Android Car Dvd Player, kami pabrik husus ti Cina, Bmw Mobil Android Dvd, Bmw E39 Mobil Dvd Android suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bmw 5.1 Mobil Dvd Android R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Bmw Android Car Dvd Player suppliers

Pamuter dvd mobil ieu ngadukung navigasi GPS, radio anu saé, fungsi pautan kaca, OBD, 3G WIFI, bluetooth, DAB, video MP3.

Séri ieu tiasa pasang bmw mobil béda dvd.

Seri ieu gaduh layar dvd sareng layar dek.

Sistem 6.0 android anu paling anyar, mangrupikeun sistem hiburan mobil : Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh android 6.0. Sistim kinerja parantos parantos dibawa ka tingkat gancang sareng akurat anu teu acan kantos dilakukeun.

Anjeun tiasa resep daptar puter paporit nalika browsing wéb, atanapi maénkeun kaulinan balap pangahirna kalayan lancar.  

Maké kaunggulan tina seueur aplikasi anu ditawarkeun dina sistem android, kalebet peta Google, Youtube sareng Facebook. Milarian stasiun bénsin anu paling murah caket, ngadangukeun online

car Dvd Player for E46

KD-7502 M5(1995-2003)
E39
(1995-2003)
X5
(2000-2007)
E53
(2000-2007)
KD-7503 E46 (1998-2005)
M3(1998-2005)
KD-7213 E90  Saloon (2005-2012)
E91 Touring (2005-2012)
E92 Coupe (2005-2012)
E93 Cabriolet (2005-2012)
KD-7214
E90  Saloon (2005-2012)
E91 Touring (2005-2012)
E92 Coupe (2005-2012)
E93 Cabriolet (2005-2012)



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan