Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mésér Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Mésér Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Mésér Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Mésér Mobil Android Dvd, Mésér 4.4 Mobil Dvd Android suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Mésér 5.1 Mobil Dvd Android R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mésér Mobil Android Dvd suppliers

Buick Car Car Dvd Android (layar dvd mobil layar sentuh)


1.Buick Android Car Dvd: Saatos pamutahiran pamuter GPS mobil pikeun Porsche, interpretasi musik, sareng suasana saimbang sareng anu alus, nunjukkeun musik anu saé sareng kaéndahan anu alus, pikeun nyangking anjeun tempat anu sampurna pikeun pangalaman. Musik diwangun ku pesona anu anca sareng klasik pikaresepeun, pikeun ngagaduhan énergi, kapadetan, inpormasi jumlah sora, ngabentuk unsur résolusi sareng raos. Janten urang tiasa menikmati musik anu nyaman, tapi ogé ngamungkinkeun urang sacara alami kana musik, ngalangkungan persépsi anu jero ngeunaan pamikiran musik sareng émosi sareng evolusi sareng irama mangrupikeun jiwa kabingahan tina naék sareng Buick 4.4 Car Car Dvd.


2.Buick 5.1 Mobil Dvd Android: Hotip di Bulit-in WIFI ngabagi: aksés internét gampang sareng teu lancar pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis . -Upektif sareng peta online gratis: Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


3.Buick 6.0.1 Mobil Dvd Android: Rojongan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu gampang disambungkeun ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil uni. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.

1

2

3



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan