Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Chevrolet Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Chevrolet Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Chevrolet Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Chevrolet Mobil Android Dvd, Chevrolet Dua Din Android Car Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Chevrolet Android 4.4.4 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Chevrolet Mobil Android Dvd suppliers

Pamuter DVD mobil pikeun Chevrolet mangrupikeun sistem android 6.0 .Voksik navigasi sareng sistem posisi satelit satelit GPS, janten anjeun terang persis nalika nyetir mobil iraha waé sareng dimana waé posisi sorangan. pamuter DVD mobil pikeun Chevrolet   gaduh navigasi otomatis kendaraan otomatis, fungsi milarian jalur pangsaéna ngamungkinkeun anjeun kana potong kompas, integrasi kantor, tiasa ngajalankeun dina dua arah anu teu dikonci, fungsionalitas hiburan ngamungkinkeun anjeun gampang perjalanan, perjalanan!

audio mobil pikeun navigasi kendaraan Chevrolet sareng pamuter DVD, panarima radio, tangan bebas Bluetooth, layar sentuh, cocog, fungsi ngabalikeun trajektual, detil tekanan ban, genep cakram maya, fungsi latar latar! Chevrolet mobil mobil dvd ogé gaduh fungsi BT, Bluetooth : Kita Hayu sareng mikropon anu diwangun dina panel, sareng nyokong mikropon éksternal. Dukung fitur pamuter bluetooth MP3, fitur ngabagi kontak Bluetooth, sareng tampilan nami panelepon. Cocog sareng alat sareng bluetooth 2.0 atanapi saluhureun, kalebet smartphone ti Apple, Samsung, HTC, Sony dll., Playback MP3 ngan cocog sareng smartphone anu ngadukung output audio bluetooth. Rojongan paling bluetooth ELM 327.

Model: audio mobil pikeun kapal pesiar Chevrolet 2015 kapal pesiar 2008-2011, pamuter navi mobil pikeun Chevrolet S10 / Isuzu D-Max 2013-2014 / AVEO 2002-2011 / EPICA 2006-2011 / LOVA 2006-2011 / Capativa 2006-2011 / SPARK 2005 -2008 / OPTRA 2002-2011

car audio for Chevrolet cruze 2015car DVD player for Chevrolet cruze 2008-2011car navi player for Chevrolet capativaChevrolet s10 Android Car Dvd


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan