Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Chrysler / Jeep Mobil Dvd Android
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Chrysler / Jeep Mobil Dvd Android

Kategori produk tina Chrysler / Jeep Mobil Dvd Android, kami pabrik husus ti Cina, Jeep Mobil Dvd Android, Mobil Chrysler Android Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Toel layar Jeep Mobil Android Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Chrysler / Jeep Mobil Dvd Android suppliers

Chrysler / Jeep Mobil Android Dvd sareng Bluetooth:

Pamuter mp4 mobil pikeun Chrysler / Jeep mangrupikeun fungsi énggal sareng android 6.0 ayeuna, éta pinter sareng gancang langkung saé 3G, jalma ogé tiasa ngalakukeun seueur hal kalayan 4G.

Ngabalikeun video mobil Kamera Function pikeun Chrysler / Jeep langkung penting pikeun supir, éta tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun lalajo dimana aranjeunna henteu tiasa diawaskeun ku panon, éta ngajantenkeun jalma langkung aman.

Dilengkepan pamuter stereo mobil fungsional USB pikeun Chrysler / Jeep, janten pilihan, jalma tiasa nganggo USB pikeun nransfer, sareng ogé unit tiasa maca formasi file ngagunakeun, maca musik, pidéo sareng sapanunggalan.

Modél: Pamuter mobil mp4 pikeun Chrysler / Jeep Sebring2006 300C 2005-2007 / Grand Cherokee 2010 / Kompas 2010 / Wrangler 2010 / Perjalanan 2010


car mp4 player for Chrysler Jeep


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan