Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Citroen Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Citroen Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Citroen Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Citroen Mobil Android Dvd, Citroen Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Citroen C5 Mobil Dvd Android R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Citroen Mobil Android Dvd suppliers

Sistem pamuter mobil Android 6.0 pikeun mobil citroen


mobil navi pikeun citroen ngadukung Bluetooth Stereo Music (A2DP Bluetooth): tiasa maén sareng ngontrol putra-putra di handphone anjeun liwat bluetooth dina unit DVD langsung. sareng Buku Telepon: anjeun tiasa ngundeur buku telepon tina sélulér anjeun ka unit ieu sacara otomatis upami sélulér anjeun ngadukung fungsi download-PB, sapertos iphone, Samsung sareng telepon android anu sanés.

Nyauran redord: nelepon dial, nampi telepon, misse call

mobil mp4 pikeun citroen gaduh pencari PB: anjeun tiasa milarian jalma dina buku telepon sareng langsung nelepon. Anjeun tiasa nyaluyukeun input anu munggaran anu aya hubunganana, teras pilih nami anu pas, gampang pisan pikeun dioperasi.

Model: Pamuter audio mobil pikeun citroen c3, mobil navi pikeun citroen c4l, mobil mp4 pikeun citroen c5

car audio player for citroen c3car navi for citroen c4l

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan