Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > Taros Kami
kontak Supplier
Jenny

Ms. Jenny

Manager

Chat Now!
ngahubungan Kiwari
Rincian kontak
  • Tel:86-0755-28217776
  • fax:86-0755-28717779
  • Hapé:+8613267133253
  • email:sales@szklyde.com
  • alamat:Building C&D, Zunlong Hi-Tech Science Park, Xieping Rd., Wulian, Longgang Dist., Shenzhen, Guangdong
  • Nagara / Region:China
  • Wechat:
    WechatQRCode
  • website:https://www.szklyde.com
Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan