Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com

Sistem Multilaku Mobil Pikeun Soul - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun Sistem Multilaku Mobil Pikeun Soul)

  • sistem multimédia mobil android pikeun SOUL 2012-2013

    sistem multimédia mobil android pikeun SOUL 2012-2013

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 27.5 * 25.5 * 20CM / kotak kado

    • Kamampuhan suplai: 350000/year

    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem multimédia mobil 7.1 pikeun Android 2012 Android Oreo 8.0 mangrupikeun gaya anu kedah diitung. Kanaékan kakuatan sareng kinerja na nyababkeun éta kedah ngagaduhan sistem operasi. 1. Sistem multimedia mobil android pikeun SOUL 2012-2013 diwangun dina tuner radio sareng RDS diaktipkeun masihan anjeun 18FM &...

    ngahubungan Kiwari

  • audio mobil sareng éléktronika pikeun Accord 7

    audio mobil sareng éléktronika pikeun Accord 7

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    audio mobil sareng éléktronika pikeun Accord 7 Audio mobil sareng éléktronika pikeun Accord 7 ngadukung scanning diagnostik Bluetooth OBD2, dianggo sareng aplikasi Torque pikeun kéngingkeun kode lepat OBD, kinerja mobil, data sénsor sareng seueur deui dina realtime. Minangka salah sahiji produsén DVD Car Car Android...

    ngahubungan Kiwari

  • 2 din gps pikeun Octavia 2007 -2009

    2 din gps pikeun Octavia 2007 -2009

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    2 din gps pikeun Octavia 2007 -2009 2 din gps pikeun Octavia 2007 -2009 ngadukung seueur jinis navigasi GPS & peta online / offline; Gampang nyambungkeun WiFi sareng hotspot kanggo internét; Bluetooth kanggo telepon bébas béntés sareng musik streaming kualitas luhur, sambungan gancang sareng sambungan Bluetooth....

    ngahubungan Kiwari

  • asesoris radio mobil ASX 2010 - 2012

    asesoris radio mobil ASX 2010 - 2012

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    asesoris radio mobil ASX 2010 - 2012 Aksesoris radio mobil ASX 2010 - 2012 ngadukung fungsi di handap ieu: Radio RDS FM / AM kalayan nami radio stasiun, gambar-gambar, Modus Tidur, Toko Puteran, Pembantu Sentuh, Kontrol Konstil, Kaméra nyadangkeun, OBD2, Multi-basa , Live Wallpaper, Tilu jinis Panganteur Pamaké, Lampu...

    ngahubungan Kiwari

  • pamuter mobil dvd android pikeun Corolla Kiri

    pamuter mobil dvd android pikeun Corolla Kiri

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    Radio din din 2 pikeun Camry 2017 2 din mobil radio pikeun Camry 2017 modul diwangun dina WiFi, gampang nyambungkeun WiFi / hotspot pikeun browsing wéb, ngadukung fungsionalitas radio: 30 stasion prasetél. Jalur lebar réspon radio: AM; 522KHZ-1620KHZ; FM 87.5 MHZ-108 MHZ, diwangun dina panarima radio RDS Minangka...

    ngahubungan Kiwari

  • Radio din din 2 pikeun Camry 2017

    Radio din din 2 pikeun Camry 2017

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    Radio din din 2 pikeun Camry 2017 2 din mobil radio pikeun Camry 2017 modul diwangun dina WiFi, gampang nyambungkeun WiFi / hotspot pikeun browsing wéb, ngadukung fungsionalitas radio: 30 stasion prasetél. Jalur lebar réspon radio: AM; 522KHZ-1620KHZ; FM 87.5 MHZ-108 MHZ, diwangun dina panarima radio RDS Minangka...

    ngahubungan Kiwari

  • layar dobel ganda pikeun Lancer 2015

    layar dobel ganda pikeun Lancer 2015

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    layar dobel ganda pikeun Lancer 2015 Radio mobil anu cocog pikeun unit sirah stérter Lancer android anjeun, Alat-alat pilihan: Anggo dongle 3G / 4G atanapi bagikeun Titik Hot kanggo kéngingkeun jaringan, Front USB DVR Dash Cam, Rear Camera, OBD2. Minangka salah sahiji pabrik produsén DVD Car Car Android di China,...

    ngahubungan Kiwari

  • stereo mobil multimédia pikeun CITY 2006 - 2013

    stereo mobil multimédia pikeun CITY 2006 - 2013

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter dvd otomotif pikeun Land Cruiser 2012 Sistem anu pang anyarna 9.0 Android sareng béntés, kasaluyuan sareng privasi. Anjeun tiasa masang saloba aplikasi tanpa hariwang, ngaraosan kacepetan ngamimitian gancang, respon pangpanjangna sareng pangalaman pangguna anu paling mulus. Minangka salah sahiji produsén DVD...

    ngahubungan Kiwari

  • Pamuter dvd otomotif pikeun Land Cruiser 2012

    Pamuter dvd otomotif pikeun Land Cruiser 2012

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter dvd otomotif pikeun Land Cruiser 2012 Pamuter dvd otomotif pikeun Land Cruiser 2012 sareng panampi CD DVD, MirrorLink, Dukungan video 1080P HD kalayan layar sentuhan 10,1 inci 1024x 600, AV Out tiasa ningalikeun pidio tina USB / SD / Youtube Online, dll kana headrests anjeun, output audio Subwoofer sareng...

    ngahubungan Kiwari

  • autoradio android pikeun Vitara 2015 - 2017

    autoradio android pikeun Vitara 2015 - 2017

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android pikeun Vitara 2015 - 2017 Android autoradio ieu pikeun Vitara 2015 - 2017 ngadukung kacamata Android Auto & Screen, Sistem GPS Navigasi sareng peta Google anu tos dipasang, panangan telepon gratis sareng streaming audio, Radio radio Brand kanggo resep langkung saé, antawis Wifi 4.9ft kanggo resep...

    ngahubungan Kiwari

  • asesoris stereo mobil pikeun Clio 2016

    asesoris stereo mobil pikeun Clio 2016

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    Asesoris stereo mobil pikeun Clio 2016 Asesoris mobil stéto Android 9.0 paling anyar pikeun Clio 2016, Colokkeun & Play Car Radio pikeun Mazda 3 (2009-2012). Ngarasakeun langkung gancang ngajalankeun sareng 4GB RAM & Octa Core CPU, 32GB ROM kanggo langkung APP dipasang. 1024 x 600 layar sentuh HD. Kakuatan...

    ngahubungan Kiwari

  • autoradio bluetooth pikeun IX35 Tucson 2015

    autoradio bluetooth pikeun IX35 Tucson 2015

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    autoradio bluetooth pikeun IX35 Tucson 2015 Bluetooth autoradio ieu pikeun IX35 Tucson 2015 ngadukung fungsi di handap ieu: Radio RDS FM / AM kalayan stasiun radio anu ngaranan, Gambar-gambar, Mode Saré, Google Play Store, Toél Asisten, Konci Roda, kaméra Nyadangkeun, OBD2, Multi-basa. Live Wallpaper, Tilu jinis...

    ngahubungan Kiwari

  • unit sirah mobil android pikeun K5 Optima 2015

    unit sirah mobil android pikeun K5 Optima 2015

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    unit sirah mobil android pikeun K5 Optima 2015 Minangka salah sahiji pabrik produsén DVD Car Android di China, Klyde ngagaduhan reputasi anu saé di seueur nagara, sapertos Rusia, Turki, nagara GCC jsb. Di dieu kami nyarankeun unit poko mobil mobil pérsip panas pikeun K5 Optima 2015, unit ieu populer sareng IP1 10,1...

    ngahubungan Kiwari

  • 2 unit sirah din pikeun KX3 2014 - 2017

    2 unit sirah din pikeun KX3 2014 - 2017

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

    2 unit sirah din pikeun KX3 2014 - 2017 Minangka salah sahiji pabrik produsén DVD Car Android di China, Klyde ngagaduhan reputasi anu saé di seueur nagara, sapertos Rusia, Turki, nagara GCC jsb. Di dieu kami nyarankeun jualan panas 2 unit sirah din pikeun KX3 2014 - 2017, unit ieu kasohor sareng 10,1 inci IPS sareng...

    ngahubungan Kiwari

  • radio mobil ganda din pikeun FIT 2015

    radio mobil ganda din pikeun FIT 2015

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    radio mobil ganda din pikeun FIT 2015 Radio din ganda anu nganggo gps ngajantenkeun mobil anjeun langkung modern sapertos mobil anyar. Éta dumasar kana sistem Android 9.0 pangahirna, ku kituna anjeun tiasa nikmati réspon gancang sareng pangalaman operasi béntés. Éta dilengkepan Radio, WiFi, Bluetooth, GPS Navigasi...

    ngahubungan Kiwari

  • ganda Din Android 9.0 Mobil Stereo pikeun A4

    ganda Din Android 9.0 Mobil Stereo pikeun A4

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    ganda Din Android 9.0 Mobil Stereo pikeun A4 Din Android ganda ieu 9.0 pikeun A4 langkung gancang, langkung lancar sareng langkung, dirojong ku sistem operasi Android 9.0 sareng prosesor CPU octa-core, éta ukur peryogi 1 detik pikeun boot up saatos instalasi. 6686 radio radio nunjukkeun sorotna pikeun resepsi AM / FM...

    ngahubungan Kiwari

  • Sistem Infotainment Android Mobil Stereo pikeun A3

    Sistem Infotainment Android Mobil Stereo pikeun A3

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Sistim Infotainment Android Stereo pikeun Mobil A3 DVD DVD 9.0 Mobil Android ieu pikeun A3 ngagaduhan port USB pikeun input kaméra. Kamera teu kalebet. Klyde Android 9.0 Car DVD ieu pikeun A3 didamel ku prosesor Octa-Core pikeun nyangking réspon gancang sareng konektipitas anjeun pikeun aliran warta radio sareng...

    ngahubungan Kiwari

  • Autoradio Android 9.0 pikeun E-Kelas W211 G-Kelas w463

    Autoradio Android 9.0 pikeun E-Kelas W211 G-Kelas w463

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android 9.0 pikeun E-Kelas W211 G-Kelas w463 Autoradio Android 9.0 ieu pikeun E-Kelas W211 langkung gancang, langkung lancar sareng dirojong ku sistem operasi Android 9.0 sareng pemprosesan CPU octa-core, éta peryogi 1 detik pikeun boot deui saatos instalasi. 6686 radio radio nunjukkeun sorotna pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Android 9.0 Autoradio pikeun Passat Polo Jetta

    Android 9.0 Autoradio pikeun Passat Polo Jetta

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Android 9.0 Autoradio pikeun Passat Polo Jetta Autoradio Android 9.0 pikeun Passat ieu sareng panarima antena Klyde DAB +, anjeun tiasa langkung resep langkung tina digital favorit anjeun Android 9.0 Autoradio kanggo basa pendukung Passat, dugi ka 70 basa nasional. Langsungkeun péngkolan WIFI pikeun milarian sareng...

    ngahubungan Kiwari

  • Android 9.0 Mobil Stereo pikeun Magotan Passat Tiguan

    Android 9.0 Mobil Stereo pikeun Magotan Passat Tiguan

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Android 9.0 Mobil Stereo pikeun Magotan Passat Tiguan Klyde Android Car Stereo for Magotan ieu dikuatkeun ku prosesor Octa-Core pikeun nyangking réspon gancang sareng konektipitas anjeun pikeun aliran radio sareng laporan cuaca, maén musik dibagikeun, sareng APPs dijalankeun. Stereo Mobil Android pikeun Magotan...

    ngahubungan Kiwari

  • Klyde Autoradio Android 9.0 pikeun Fokuskeun Mondeo S-max

    Klyde Autoradio Android 9.0 pikeun Fokuskeun Mondeo S-max

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Autoradio Android 9.0 pikeun Fokuskeun Mondeo S-max Klyde Autoradio Android 9.0 pikeun Fokus Mondeo S-max didamel ku prosesor Octa-Core pikeun nyangking résponén gancang sareng konektipitas pikeun aliran warta radio sareng laporan cuaca, mainan musik, sareng APPs dijalankeun. Android 9.0 OS anu énggal nganggo...

    ngahubungan Kiwari

  • sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun Verna 2017

    sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun Verna 2017

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun Verna 2017 Sistem multimédia mobil unit ieu pikeun Verna 2017 nganggo sistem operasi Android 9.0 pangénggalna, mémori 4 + 32G, CPU Octa-inti, RDS radio khusus anu kualitas luhur. 4 * 50w amplifier kakuatan super sareng muti-imbuhan tina EQ kanggo kasenangan audio anu langkung...

    ngahubungan Kiwari

  • sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun JUKE 2014-2016

    sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun JUKE 2014-2016

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimédia mobil nganggo GPS pikeun JUKE 2014-2016 Sistem multimédia mobil 8 inci pikeun JUKE mangrupikeun salah sahiji jenis mobil Nissan nganggo sistem android 9.0 .Vehicle navigasi kalayan GPS global sistem navigasi satelit, anu ngagaduhan 4 hal penting ieu: sinyal satelit, sinyal panarimaan, pangolahan...

    ngahubungan Kiwari

  • Bilstereo Multimedia Android pikeun Mondeo 2007-2010

    Bilstereo Multimedia Android pikeun Mondeo 2007-2010

    • merek: KLYDE

    • bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

    • Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

    • Mnt. pesenan: 2 Piece/Pieces

    Bilstereo Multimedia Android pikeun Mondeo 2007-2010 Bilstereo Multimedia Android pikeun Mondeo anu diwangun dina Wi-Fi ngamungkinkeun gancang sareng download LTE langkung gancang sareng aksés anu langkung ageung kana internet, dimana waé anjeun ogé. Tuner radio anu diwangun sareng RDS diaktipkeun masihan anjeun...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan