Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Fiat Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Fiat Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Fiat Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Fiat Mobil Android Dvd, Fiat Linea Mobil Android Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Fiat Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Fiat Mobil Android Dvd suppliers

Fiat Mobil Android Dvd


1.Fiat Android Car Dvd mangrupikeun pamuter dvd din mobil tunggal , ngadukung Full HD 1920X1080P: ngadukung rupa-rupa format kalebet DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM. RMVB, sareng format coding video sapertos H.264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx. Bluetooth: Hayu sareng mikropon anu aya dina panel, teras nyokong mikropon éksternal. Dukung fitur pamuter bluetooth MP3, fitur ngabagi kontak Bluetooth, sareng tampilan nami panelepon. Cocog sareng alat sareng bluetooth 2.0 atanapi saluhureun, kalebet smartphone ti Apple, Samsung, HTC, Sony dll., Playback MP3 ngan cocog sareng smartphone anu ngadukung output audio bluetooth. Rojongan paling bluetooth ELM 327.


2. Fiat Android 5.1 Mobil Dvd supados inpormasi langkung cenderung ditingalikeun, layar langkung jelas, sistem cerdas anu nyandak mesin supados mesin langkung adi, layar ogé gaduh résolusi anu langkung luhur, langkung wareg sareng pangguna Gumantung kana modél, aplikasi navigasi ogé béda, kalayan fitur khusus, ogé béda, sateuacan éta mésér tiasa dikomunikasi sareng palanggan pelanggan, ku kituna pikeun nyayogikeun syarat pelanggan. Éta pamuter dvd mobil anu saé pisan.


3. Anjeun tiasa resep maén musik nirkabel ti Fiat Android 4.4 Mobil Dvd sareng link link.You tiasa ngontrol pamuter multimedia mobil ku setir ngatur tombol upami DVD nyetél sareng CANBUS. Di sagigireun, anjeun ogé tiasa diajar aranjeunna ngadalikeun stereo mobil tanpa CANBUS.

1

8

9




Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan