Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Ford Android Car Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ford Android Car Dvd

Kategori produk tina Ford Android Car Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Ford Android Car Dvd, Ford Android 4.2 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ford Android 4.4.2 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Ford Android Car Dvd suppliers

Pamuter mobil GPS kénging-kénging tiasa ka Android sareng Apple sistem ngadukung sistem dua sistem mobil mobil sareng internét telepon sélulér, operasi dua arah, skrénter, tiasa ngabagikeun gambar, khusus pikeun kacilakaan dina perekam layar gambar, sareng WeChat pikeun ngabagi bunderan babaturan . Font sistem tiasa disaluyukeun ngaliwatan tombol kompasna, laju ngajalankeun prestasi anu luar biasa ngadukung sababaraha format playback video, sareng jalan lancar.

Radio mobil jongkolan tiasa ngrojong format video full format Mpeg1, Mpeg2, SP / ASP GMC Mpeg4, XVID, H.263, H.264, BP / MP / HP, WMV7 / 8, BP / MP / AP, WMV9 / VC1. VP6 / 8, AVS ,, JPEG / MJP7.,
sareng dukungan Audio: MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP ,, WAV.,

Pamuter DVD HD Car ford tiasa ngadukung MP4, MP3 sareng saterasna, sareng tiasa maca musik sareng pamuter tina pamuter éta.

Modél: Pamuter GPS mobil pikeun nyulut Mendeo 2015-2016 / Mendeo 2015-2016 / FIESTO 2011-2012 / FIESTO 2013-2016 / Fokus 2012 / 2015-2016Fusion / Explorer / F150 / Edge / Expedition 2006-2009 / Fokus (2008-2010 ) / Mondeo (2007-2010) / Tourneo Connect (2010) / Transit Connect (2010 / S-max (2008-2010) / FOCUS2005-2007 / Mondeo2003-2007 / S-MAX2007-2009 / C-MAX 2007-2009 / Galaxy 2005-2007 / Fiesta Formulir 2005 / Fusion 2006-2011 / Sambungkeun 2007-2009

Ford Android Car Dvdcar radio for ford


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan