Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Gmc Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Gmc Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Gmc Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Gmc Mobil Android Dvd, Gmc Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Gmc Android Gmc Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Gmc Mobil Android Dvd suppliers

Pamuter mobil 4G pikeun GMC mangrupikeun fungsi anu saé sareng mangpaat sareng mobil, ngagaduhan stereo mobil stereo , jalma tiasa nyetir mobil bari ngalakukeun sora paréntah ka radio, jalma tiasa nelepon saha waé tanpa sentuhan, ngan ukur nyarios sora, ngadamel " nelepon "sareng nami na, éta bakal nelepon pikeun anjeun iraha waé.


Pamuter mobil OBD pikeun GMC mangrupikeun fungsi sareng hiburan anu sanés, jalma tiasa nganggo dongle 3G pikeun ngaksés internet sareng unduh APP ti toko google, langkung gancang sareng stabil sareng pinter pikeun kahirupan masarakat.


Pamuter mp3 mobil kanggo GMC mangrupikeun anu milih pikeun internetan, jalma henteu kedah nganggo 3G dongle sareng henteu kedah mayar, nganggo wifi gratis, ogé tiasa angkat kana internet, éta ogé mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ayeuna. , dasar dina wifi ngembangkeun.

Model: Pamuter mobil 4G pikeun GMC 2016.Car pamuter OBD pikeun GMC Yukon / Tahoe 2007--2012

car 4G player for GMC

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan