Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Honda Android Mobil Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Honda Android Mobil Dvd

Kategori produk tina Honda Android Mobil Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Honda Android Mobil Dvd, Honda Android 6.0 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Honda Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Honda Android Mobil Dvd suppliers

1.Honda Mobil Dvd Android, sistem terbaru 6.0 6.0 sistem: Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh android 6.0. Sistim kinerja parantos parantos dibawa ka tingkat gancang sareng akurat anu teu acan kantos dilakukeun.


2.Honda Android Car Dvd , WIFI ngabagi hotspots: aksés internét gampang sareng henteu lancar pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis. Fungsi DVR (sambungkeun langsung kaméra USB) / fungsi dobel layar dua arah / Sambungkeun OBD éksternal (opsional) / Sambungkeun modem 3G éksternal (opsional).

3.Honda Mobil Dvd Android, tiasa cocog sareng Honda car.as ngiringan:

CRZ / HRV 2015 / VEZEL 2015 / KOTA 2014 Kiri / KOTA 2014 Bener / 2014 FIT Kiri CRV 2012 / CRV 2006-2011 / New FIT 2009-2011 / KOTA 1.5L 2008-2012 / KOTA 2008-2011

Civic 2014 Hatchback

 


Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan