Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Hyundai Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Hyundai Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Hyundai Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Hyundai Mobil Android Dvd, Hyundai Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Hyundai Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Hyundai Mobil Android Dvd suppliers

1. layar sentuhan kapasitif HD New24 1024X600 nyaéta mobil dvd dobd : Sentuhan anu sami sareng anu aya dina telepon pinter anjeun, langkung responsif ti kantos, Ngabagi dina WIFI hotspot Bulit-in: aksés internét gampang sareng mulus pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidio online, pariksa surat anjeun, maén game, undeuran aplikasi, atanapi bahkan navigasi sareng peta online gratis.


2.Cost-efektif sareng peta online gratis: Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang. Dukungan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.


3. séri ieu tiasa cocog sareng mobil hyundai anu sanés: AZERA 2011-2012 / Grandeur 2011-2012 / Grandeur HG 2011-2012 / HG 2011-2012 / I55 2011-2012 / SONATA 2011-2013 / SONATA 2015-2016 / Verna / Accent / Solaris 2011-2012 / 2016 H1 / H1 2011-2012 / I40 2011-2014 / I30 2011-2014 / TUCSON / IX35 2009-2013 / SANTA FE 2006-2011 / Elantra / Avante / I35 2011-2013 / Veloster 2011-2013 / I20 2014-2015 / I10 2014-2015 / IX25 2014-2015.

HYUNDAI AZERA CAR RADIO

ANDROID CAR DVD PLAYER FOR I10ANDROID CAR DVD PLAYER FOR IX35


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan