Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Korsi Android Car Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Korsi Android Car Dvd

Kategori produk tina Korsi Android Car Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Ibiza Mobil Dvd Android, Ibiza Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ibiza Android 5.1.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Korsi Android Car Dvd suppliers

Ibiza Android Car Dvd (wifi mobil dvd player)


Diadegkeun dina taun 2009, Shen Zhen Klyde Electronics Co, Ltd nyertakeun luas 7300 méter pasagi sareng ngalaksanakeun 230 staf. urang ngagaduhan 18 insinyur R&D sareng teknisi anu teras tetep ningkatkeun sareng ngamekarkeun produk énggal pikeun nyayogikeun syarat klien .Saya kapasitas bulanan produksi kira-kira 27,000 unit. Produk kami kaasup android sareng wince Car DVD Player, sareng pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran pamuter DVD, kami parantos nyetél hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol, Jerman, Italia, Iran. Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, India, Brazil, jsb.

Ibiza Android 4.4 Mobil Dvd, layar HD 7 inci kalayan sagala fungsi. Langkung langkung produk anu badé kaluar.


2.Ibiza Android 5.1.1 Mobil Dvd, Cost-effective with free online maps: Anjeun tiasa kalayan gampang ngaksés peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang. Dukungan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka Ibiza Android Car Dvd liwat USB, sareng henteu peryogi perangkat lunak tambahan.


3.Ibiza Android 6.0.1 Radio mobil, layar sentuhan kapasitif HD HD HD 1024X600: Layar sentuhan anu sami anu dipendakan dina telepon pinter anjeun, langkung résponif ti kantos, Némbalan hotspot WIFI Bulit-in: aksés Internét anu gampang sareng mulus pikeun anjeun ngotéktak Internét , nonton pidio online, pariksa surat anjeun, maén game, undeuran aplikasi, atanapi bahkan navigasi sareng peta online gratis.

1

4

5

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan