Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Kia Android Mobil Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kia Android Mobil Dvd

Kategori produk tina Kia Android Mobil Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Kia Android Mobil Dvd, Kia Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kia Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kia Android Mobil Dvd suppliers

Kia Android Mobil Dvd

1. Kia Android 6.0 Mobil Dvd , layar mobil dvd touch , sistem terbaru 6.0 6.0 sistem: Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh android 6.0. Sistim kinerja parantos parantos dibawa ka tingkat gancang sareng akurat anu teu acan kantos dilakukeun.


2.Kia Android Car Dvd , WIFI ngabagi hotspots: aksés internét gampang sareng henteu lancar pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis. Kia Android Car Dvd , Permium cota-core CPU pencahayaan gancang: unit pimpinan sirah android luhur di industri, kinerja gancang, éfisién ngurus sababaraha jinis aplikasi kalayan manajemén multibasa sederhana.

3.Kia Mobil Android Dvd tiasa pasang mobil sapertos kieu:

SPORTAGE 2016 / SPORTAGE 2010-2012 / Mohave / Borrego 2008-2010 / Carens 2013 / Enjing / Picanto 2014 / CEED 2014 / SORENTO 2015 / SORENTO 2013 / SORENTO 2011 / CERATO / K3 / FORTOR 2013-2014 / 2014 DULANG / KULIT 2012- 2013 / CERATO / FORTE 2008-2012 / FORTE / FORTE 2008-2011 / K2 / RIO 2011-2012 / K3 / RIO 2015 / K5 / OPTIMA 2015 / K5 / OPTIMA 2014 / Cerato2003-2008 / Sportage 2004-2010 / CEED2006-2009 / Sorento2002-2009 / Spectra2004-2009 / Optima2005-2010 / Rondo2006-2011 / Rio2005-2011 / Sedona2006-2011 / Carens2006-2011


KIA soul 2014 CAR DVDPICANTO-2KIA SORENTO 2012 car dvdSorento 2013car video for KIAkia K5 OPTIMA 2015 car dvd gpsKIA K3 RIO car dvd player

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan