Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Cina Series Car Mobil Android DVD
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cina Series Car Mobil Android DVD

Kategori produk tina Cina Series Car Mobil Android DVD, kami pabrik husus ti Cina, Cina Series Car Mobil Android DVD, Seri Cina 4.2.2 Car DVD suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Seri Cina 4.4 Car DVD R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Cina Series Car Mobil Android DVD suppliers

Pamuter mp3 mobil kanggo Lifan mangrupikeun DVD mobil khusus pikeun VW, éta mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun mobil asli, éta tiasa kasaluyuan mobil asli sadaya fungsina sareng senang-senang.

mobil GPS pikeun Lifan suppoty setir kendali kabayang

Narima radio: FM / AM tiasa disimpen 30 stasiun. RDS sayogi.

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB sareng seueur deui

Audio: MP3, WMA, WAV sareng seueur deui

Pintu mundur mobil: Input kaméra ngabalikeun mobil (saklar otomatis)

Cocog sareng DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA etc.

Daya maksimal: 4X50W kaluaran maksimal

pamuter radio mobil kanggo Lifan ngadukung output AV / input: 2 pidéo kaluar, output 4audio, input 2video, 2 input audio


car radio player for Lifan

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan