Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mazda Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Mazda Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Mazda Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Mazda Mobil Android Dvd, Mazda 5 Mobil Dvd Android suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Mazda 3 Mobil Dvd Android R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mazda Mobil Android Dvd suppliers

Mazda Android Car Dvd, Anyar HD 1024X600 layar toél kapasitif: Layar sentuhan anu sami dipanggihan dina telepon pinter anjeun, langkung résponif ti kantos

Mazda Android Car Dvd, Cocog sareng kontrol setir: ngaluncat kana lagu salajengna, nyaluyukeun volume atanapi gentos saluran anu sanés, sadaya tanpa kedah nyekerkeun tangan anjeun dina nyetél, janten perjalanan anjeun aman sareng langkung saé.

Mazda Android Car Dvd, Dukungan Full HD 1920X1080P: ngadukung rupa-rupa format kalebet format DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, sareng format coding video sapertos H .264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.

Mazda Mobil Dvd Android tiasa nyocogkeun mobil ieu sapertos:

KD-8069 CX-9  
 2012-2013
KD-7007 CX-7 
 2012-2013
KD-7005 CX-5   
2012-2013
KD-7003 MAZDA 3
2004-2009
KD-8002 MAZDA 2
2010-2012
KD-8003 MAZDA 3
2009-2012
KD-8005 Mazada 5 2009-2012
Premacy 2009-2012
KD-8001 MAZDA 6 2008-2012
Mazda6 Ruiyi 2008-2012
Mazda6 Ultra 2008-2012

1

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan