Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mitsubishi Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Mitsubishi Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Mitsubishi Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Mitsubishi Mobil Android Dvd, Mitsubishi Android 4.2 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Mitsubishi Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mitsubishi Mobil Android Dvd suppliers

1.Mitsubishi Car Mobil Dvd, séri ieu ngagaduhan seueur modél, tiasa cocog sareng mobil Mitsubishi anu béda. Mitsubishi Android Car Dvd ( multimedia Car Dvd ), Mobil ieu dvd gps pikeun kualitas luhur, kami nyayogikeun jaminan 12 bulan, cpu mangrupikeun inti Octa Rockchip PX5 Cortex A9, langkung kuat sareng langkung stabil.


2.Mitsubishi Android Car Dvd, Rojongan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu gampang disambungkeun ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil uni. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.


3.Mitsubishi Android Car Dvd pas pikeun Outlander 2015 / Outlander 2014 / Outlander 2006-2012 / Lancer 2014-2015 / Lancer 2006-2012 / ASX 2010-2012 / PAJERO 2006-2012 -seven model ayeuna, urang ogé bakal ngembangkeun langkung seueur modél .








2015 outlander

PAJERO 2010-2012

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan