Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Nissan Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Nissan Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Nissan Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Nissan Mobil Android Dvd, Nissan Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Nissan Android 4.2 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Nissan Mobil Android Dvd suppliers

Séri Nissan tiasa pasang mobil ieu:

TIIDA 2004-2010
QASHQAI 2007-2010
SUNNY 2005-2007
X-TRAIL 2001-2011
PALADIN 2005-2011
FRONTIER 2001-2011
PATHFINDER 2005-2010
PATROL 2004-2010
TREEANO 2005-2010
VERSA 2004-2010
MICRA 2002-2010
MURANO 2002-2011
LIVINA 2006-2010
NAVARA 2001-2011
MP300 2001-2011
SENTRA 2007-2011


Sistem 6.0 énggal énggal: Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh android 6.0. Sistim kinerja parantos parantos dibawa ka tingkat gancang sareng akurat anu teu acan kantos dilakukeun.

Anjeun tiasa resep daptar puter paporit nalika browsing wéb, atanapi maénkeun kaulinan balap pangahirna kalayan lancar.

Maké kaunggulan tina seueur aplikasi anu ditawarkeun dina sistem android, kalebet peta Google, Youtube sareng Facebook. Milarian stasiun bénsin anu paling murah caket, ngadangukeun online  

radio, TED ceramah, Pandora, sareng seueur deui.

Upami anjeun milarian Suplai & Produsén anu dipercanten Nissan Android Car Dvd, Nissan Android 4.4 Mobil Dvd, Nissan Android 4.2 Mobil Dvd, Nissan Android 5.1 Mobil Dvd di China, Urang bakal janten pilihan pangsaéna anjeun.

car dvd player for 6


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan