Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Opel Mobil Dvd Android
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Opel Mobil Dvd Android

Kategori produk tina Opel Mobil Dvd Android, kami pabrik husus ti Cina, Opel Mobil Dvd Android, Opel Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Opel Android 4.4 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Opel Mobil Dvd Android suppliers

1. Pamuter audio mobil / Mobil Radio dvd pikeun opél ngagaduhan status sistem ngajalankeun pikeun ngawas mesin haseup sareng sistem postprocessing, upami dipendakan tiasa disababkeun ku émisi ngaleupaskeun kaayaan standar, langsung ngaluarkeun peringatan. Nalika sistem gagal, lampu lepat (MIL) atanapi pariksa mesin (Pariksa Mesin) lampu peringatan sareng inpormasi kasalahan sistem OBD bakal disimpen dina mémori. Alat diagnostik sareng panganteur standar diagnostik tiasa maca inpormasi anu relevan pikeun bentuk kode lepat. Numutkeun indikasi kode lepat, staf pangropéa tiasa nangtukeun sifat sareng lokasi kalepatan gancang sareng akurat.


Kelajuan mobil navi pikeun pemproses inti quel inti ku idéal pisan, jadi dina playback video, sered kursor moal janten. Sareng cocog sareng antarmuka mobil asli UBS sareng AUX kanggo mobil awét mp4. Model: Pamuter audio mobil pikeun opél CORSA 2015 / VECTRA (2005-2008) / ANTARA (2006-2011) / ZAFIRA (2005-2011) / CORSA (2006-2011) / MERIVA (2006-2011) / ASTRA (2004-2009) ) / MOCCA 2012-2015 / INSIGINA 2014-2015 / Astra J2011-2012



Car audio player for opelcar mp4 for opelcar navi for opel


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan