Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Peugeot Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Peugeot Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Peugeot Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Peugeot Mobil Android Dvd, Peugeot 3008 Mobil Dvd Android suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Peugeot Android 4.4 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Peugeot Mobil Android Dvd suppliers

* Pamuter dvd mobil ieu mangrupikeun mobil dvd stereo , sareng ngarojong fungsi navigasi gps

* Mobil dvd GPS ieu pikeun kualitas luhur, kami nyayogikeun jaminan 12 bulan, cpu nyaéta Octa inti Rockchip PX5 Cortex A9, langkung kuat sareng langkung stabil.


* Pamuter Radio HD Screen Screen pikeun model ieu. Setélan sensitipitas radio luhur, bakal nampi sora, méja teu jelas, tapi upami sensitipitasna rendah, éta sacara otomatis tiasa nyaring teu jelas, upami radio FM anu nampi sacara normal. Asih nya ku radio, anjeun tiasa nyimpen sacara manual, fungsina leres pisan.
* Panyesuaian Bluetooth tiasa janten pertandingan dua arah, telepon tiasa diatur nyambungkeun telepon pikeun ngajawab atanapi mobil pikeun ngajawab, tangtosna, musik Bluetooth kirang tina fungsi, anjeun tiasa maén musik telepon.

Model PEUGEOT
KD-7081 PG 3008/5008
PG Partner
2010-2016
KD-7080 PG 405
KD-8104 PG 301
2013-2016
KD-7506 PG 508
2010-2015 
KD-7604 PG 408
2007-2010
1


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan